Facebook Pixel Άκυρο από Αγγλία για Ένγκελς - Πού θα πάει ο άσος του Ολυμπιακού;
| 2018-07-31 20:45:00

Άκυρο... από τα λίγα για μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Καυτό παρασκήνιο για όνομα 7 εκατ. ευρώ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Άκυρο... από τα λίγα για μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Καυτό παρασκήνιο για όνομα 7 εκατ. ευρώ!

Από πού έσκασε το... θέμα; Τι θα γίνει; Όλο το ρεπορτάζ.

Μπαίνοντας πλέον στον Αύγουστο, ο χρόνος κυλάει αντίστροφα στον Ολυμπιακό για τις μεταγραφές, τόσο για τις προσθήκες όσο και για τις αποχωρήσεις.

Το sportdog.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ σας ανέλυσε το πλάνο για τις… αφίξεις και τους παίκτες που ψάχνουν οι Πειραιώτες στην αγορά, που είναι δύο χαφ (6-8), ένας εξτρέμ, ένας φορ, ένας αναπληρωματικός τερματοφύλακας και ένας κεντρικός αμυντικός.

Ωστόσο, στο Λιμάνι ασχολούνται παράλληλα και με το θέμα των αποχωρήσεων, καθώς πλέον ο χρόνος πιέζει και θα πρέπει σιγά – σιγά οι «κομμένοι» να μαζεύουν τα πράγματά τους και να αδειάζουν το Ρέντη. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει φυσικά και ο Μπγιορν Ένγκελς, ο οποίος γύρισε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελλάδα, νωρίτερα από την υπόλοιπη ομάδα και ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Όπως σας μεταφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Βέλγος άσος θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, ωστόσο ακόμα δεν έχει κάτι στα χέρια του και η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τον δώσει… τζάμπα, καθώς θυμίζουμε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η αγορά του πέρυσι ξεπέρασε τα έξι εκατομμύρια ευρώ και ίσως έφτασε και τα επτά εκατομμύρια ευρώ!

Οι αγγλικοί σύλλογοι πάντως δεν… συγκινούνται, τουλάχιστον μέχρι τώρα, με τον Ένγκελς και οι δύο ομάδες που τον είχαν στην λίστα τους, φαίνεται πως δεν θα προχωρήσουν τελικά σε πρόταση. Βέβαια, ακόμα είναι νωρίς και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στο Νησί, το οποίο είναι στις 11 Αυγούστου.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δύσκολα ο Βέλγος στόπερ θα βρει κάτι στην Αγγλία και το πιθανότερο σενάριο είναι πάει στην πατρίδα του (Άντερλεχτ και Μπριζ έχουν δείξει ενδιαφέρον) ως δανεικός, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags