02/08/18 - 19:03

Αδιανόητη επίθεση Γιαννακόπουλου στον Αλαφούζο και στη 13 με ύβρεις και απίστευτους χαρακτηρισμούς

Δεν έχει προηγούμενο η δήλωση του ισχυρού άντρα ΚΑΕ και Ερασιτέχνη.

Sportdog Team
Αδιανόητη επίθεση Γιαννακόπουλου στον Αλαφούζο και στη 13 με ύβρεις και απίστευτους χαρακτηρισμούς
3.744views 0shares

Συνεχίζεται ο "πόλεμος" ανάμεσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Ερασιτέχνη, αφού μετά τα εξώδικα αμφοτέρων, ο ισχυρός άνδρας της "Μάνας του Λόχου" και της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος προέβη σε δήλωση με αιχμές κατά του Γιάννη Αλαφούζου και της Θύρα 13.

Φυσικά, για την παραπάνω εξέλιξη το sportdog.gr σας είχε γράψει αρκτές ώρες πριν. Ο κ. Γιαννακόπουλος ήταν έξαλλος άλλωστε, όπως σας γράψαμε νωρίτερα, από τη στάση του κ. Αλαφούζου και αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδρασή του μετά το εξώδικο της πράσινης ΠΑΕ.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Προ δυο μηνών, μέσα σε όλες τις δυσκολίες και τις τεράστιες οικονομικές θυσίες που κάνω για το τμήμα μπάσκετ, ανέλαβα τον Ερασιτέχνη έχοντας να αποπληρώσω περί των 3,5 εκατομμυρίων χρέους που είχαν δημιουργηθεί από τις προηγούμενες διοικήσεις, αλλά και το να οργανωθεί με επαγγελματικά πρότυπα ώστε να επιστέψει στους τίτλους.

Όντως δουλεύουμε μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση και πιστεύω πως σύντομα θα αρχίσουν να φαίνονται αποτελέσματα. Δυστυχώς, μέσα σε όλα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις συνεχείς τρικλοποδιές ενός ανθρώπου, που εκτός από καταστροφέας του ποδοσφαιρικού τμήματος, άγεται και φέρεται ως αρχινταβατζής του συλλόγου...τον Ιωάννη Αλαφούζο.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα μέχρι τώρα μοναδικά έσοδα του Ερασιτέχνη προκύπτουν από τα ποσοστά που αποδίδουν ΚΑΕ και ΠΑΕ, όπως και από τα πενιχρά έσοδα ενοικίασης του μοναδικού μας περιουσιακού στοιχείου. Του γηπέδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αναλαμβάνοντας τον Ερασιτέχνη έμαθα ότι κάποιοι έχουν υπογράψει συμβάσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη που δίνουν την δυνατότητα στην ΠΑΕ να εξοφλήσει ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΩΝ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ (611.000 ευρώ) ΣΕ 60 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ.

Ενημερώσαμε την ΠΑΕ ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να το αποδεχτούμε και αντιπροτείναμε λιγότερες δόσεις , ώστε να μην την φέρουμε σε δύσκολη θέση.

Η απάντησή της εμμέσως πλην σαφώς ήταν "πηγαίνετε μας στα δικαστήρια". Όσο και να μην είναι αυτή μια παναθηναϊκή λύση, από την στιγμή που και η μέχρι "χθες" λαλίστατη θύρα 13 έχει σωπάσει και από ότι φαίνεται κανείς δεν ενδιαφέρεται, αυτή είναι η μοναδική πλέον λύση. Ιωάννη Αλαφούζε, είσαι ότι χειρότερο στα 110 χρόνια ιστορίας αυτού του Συλλόγου. Ούτε εχθροί δεν έχουν φερθεί έτσι ανά τα χρόνια...εσύ πλέον είσαι και με την βούλα.

Δημήτρης Π.Γιαννακόπουλος  Πρόεδρος Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ