Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανακοίνωσε παίκτη από ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!
| 2018-08-03 20:45:00

Ανακοίνωσε παίκτη από ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!

Sportdog Team
Ανακοίνωσε παίκτη από ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!

Είναι επίσημο!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, Αχιλλέα Πούγγουρα από τον ΠΑΟΚ, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις του και υπέγραψε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 ετών.

Ο Πούγγουρας γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1995 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα της Λάρισας στον Προμηθέα ενώ το 2012 εντάχθηκε στην ομάδα κάτω των 17 ετών του ΠΑΟΚ. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε το ντεμπούτο του στη Super League και παρέμεινε έως και τη σεζόν 2017-18. Η θέση του είναι κεντρικός αμυντικός αλλά έχει αγωνιστεί και στα άκρα της άμυνας.

«Παρότι είμαι λίγες ημέρες στην ομάδα ήταν τόσο θερμή η υποδοχή μου από την ομάδα και το προπονητικό τιμ που ήδη αισθάνομαι ότι βρίσκομαι καιρό στον Παναθηναϊκό. Με χαροποιεί ιδιαίτερα ο ερχομός μου στον Παναθηναϊκό. Μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να δείξω τι αξίζω και τι μπορώ να κάνω», δήλωσε ο Αχιλλέας Πούγγουρας λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Καλωσορίζουμε τον Αχιλλέα στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags