Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα σκάσει μεγάλο μπαμ με βασικό και αναντικατάστατο της ΑΕΚ - Πότε το μεγάλο deal για τον μικρό!
| 2018-08-04 20:30:00

Θα σκάσει μεγάλο μπαμ με βασικό και αναντικατάστατο της ΑΕΚ - Πότε το μεγάλο deal για τον μικρό!

του Γιώργου Θεοδωράκη
 Θα σκάσει μεγάλο μπαμ με βασικό και αναντικατάστατο της ΑΕΚ - Πότε το μεγάλο deal για τον μικρό!

Ποιο είναι το σενάριο αλλά και η αλήθεια; Κλικ και έμαθες.

Σενάρια ενδιαφέροντος για τον Βασίλη Μπάρκα αναπαράχθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ. Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας δεδομένα έχει μαγνητίσει τα βλέμματα, μετά τις εμφανίσεις του τη περσινή σεζόν, η Ένωση όμως διέψευσε οποιαδήποτε φημολογία έχει ακουστει για τον «Ολλανδό». Υπενθυμίζεται, ότι τον Ιούνιο ο Δικέφαλος φερόταν να αρνήθηκε πρόταση της Ουντινέζε για τον 24χρονο γκολκίπερ.

Θέμα Μπάρκα όπως είναι σε θεση να γνωρίζει το sportdog δεν υπάρχει αυτό το καλοκαίρι. Ούτε η Ουντινέζε μπορεί να τον πάρει, βάσει της κοστολόγησης που έχει κάνει η ΑΕΚ, αλλά ούτε και η Κιέβο, η οποία δεν μπορεί ούτε το 1/3 της τιμής του να καλύψει.

Οπότε δεν αποκλείεται και σε αυτήν την περίπτωση να έχει στηθεί μανατζερίστικο παιχνίδι γύρω από τον νεαρό πορτιέρε για τον οποίο υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στην ποδοσφαιρική αγορά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι του έχει αποδοθεί το παρατσούκλι του Έλληνα Νόιερ. Υπάρχουν ελπίδες, ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά και να κάνει λαμπρή καριέρα. 

Μάλιστα, η αίσθηση που δημιουργείται, είναι ότι ο Μπάρκας θα φύγει από την ΑΕΚ. Θεωρείται δεδομένο από τους γνωρίζοντες την ευρωπαϊκή αγορά και το μεταγραφικό παζάρι. Δεν θα φύγει τώρα, ούτε σε έξι μήνες, αυτό είναι ξεκάθαρο. Όμως, θεωρείται σίγουρο ότι το πολύ σε δύο χρόνια θα φέρει σούπερ πρόταση από το εξωτερεικό και μόνο τότε ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα δεχθεί να τον δώσει. Προς το παρόν η Ένωση τον κρατά σαν κόρη οφθαλμού.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags