Facebook Pixel «Ξέφυγε» ο Ιβάν, απίστευτες αντιδράσεις - Νέα «βόμβα» μετά τον Βέρνμπλουμ, «δώρο» στον Ραζβάν!
| 2018-08-15 13:30:00

«Ξέφυγε» ο Ιβάν, απίστευτες αντιδράσεις - Νέα «βόμβα» μετά τον Βέρνμπλουμ, «δώρο» στον Ραζβάν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Ξέφυγε» ο Ιβάν, απίστευτες αντιδράσεις - Νέα «βόμβα» μετά τον Βέρνμπλουμ, «δώρο» στον Ραζβάν!

Ο... κακός χαμός στη Μόσχα, ψήνεται μεταγραφή-έκπληξη

Στον... έβδομο ουρανό πετούσαν όλοι στον ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Σπαρτάκ Μόσχας και ειδικά ο Ιβάν Σαββίδης ήταν εκστασιασμένος και ιδιαίτερα εκδηλωτικός για τον θρίαμβο της ομάδας του.

Το αφεντικό του Δικεφάλου τρελάθηκε στην κυριολεξία με την επιτυχία του Δικεφάλου και δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του, ενώ έδειχνε τη χαρά του σε όποιον βρισκόταν μπροστά του (ακόμα και σε δημοσιογράφους).

Μάλιστα, πάνω στους πανηγυρισμούς του ο Ιβάν Σαββίδης «ξέφυγε» σε κάποια φάση και είπε και κάποια «γαλλικά» προς πάσα κατεύθυνση, μην ξεχνόντας τις καταγγελίες των Ρώσων στο πρώτο ματς της Τούμπας.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ακόμα πως θα ανταμείψει τους παίκτες του για τη μεγάλη πρόκριση, ενώ έκανε γνωστό ότι ο Πόντους Βέρνμπλουμ οδεύει προς τη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.

Πάντως, ο Ιβάν Σαββίδης δεν αναμένεται να σταματήσει στον Σουηδό άσο. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα γίνει μία ακόμα κίνηση για την απόκτηση αριστερού μπακ. Η περίπτωση του Αλίν Τόσκα παραμένει πάντα στο προσκήνιο, όπως κι αυτή του Κώστα Σταφυλίδη, αν και ο Έλληνας άσος δε δείχνει ακόμα έτοιμος να γυρίσει στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι τόσο μεγάλη η έκσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ που δεν αποκλείεται να γίνει μία ακόμα έξτρα μεταγραφή για να ανέβει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας και να ικανοποιηθεί ο κόσμος.

Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να δηλώνει ευχαριιστημένος από το υπάρχον υλικό και να μη θέλει άλλες προσθήκες που θα μπορούσαν να διαταράξουν τις ισορροπίες, ωστόσο η... τρέλα του Ιβάν Σαββίδη μπορεί να φέρει στο τέλος μία ακόμα κίνηση-έκπληξη, που μπορεί να θεωρηθεί κι ως ένα «δώρο» προς τον Ρουμάνο τεχνικό, για τον οποίο υπάρχει τεράστια ικανοποίηση στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags