Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν χάνει με τίποτα ο Άρης - Πέρασε και από τον Βόλο
| 2018-08-19 22:00:00

Δεν χάνει με τίποτα ο Άρης - Πέρασε και από τον Βόλο

Sportdog Team
Δεν χάνει με τίποτα ο Άρης - Πέρασε και από τον Βόλο

Νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό και ολοκλήρωσε χωρίς ήττα τα φιλικά.

Με γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου ο Αρης επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου και έδειξε πανέτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος, με τους Κίτρινους, να ολοκληρώνουν τα φιλικά προετοιμασίας τους, δίχως ήττα!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε ο Αρης τις φιλικές αναμετρήσεις του, καθώς κέρδισε τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-0. Η ομάδα του Πάκο Ερέρα, πλέον στρέφει την προσοχή της στη Λαμία, ολοκληρώνοντας τον κύκλο φιλικών της, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. 

Στα συν το γεγονός πως δέχτηκαν μόλις ένα γκολ, αυτό στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Γενικώς το παιχνίδι, λόγω και της υψηλής θερμοκρασίας, δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Οι γηπεδούχοι που είχαν και το κίνητρο, καθώς αγωνίζονται στη Γ' Εθνική, ήταν κινητικοί, αρκετά φλύαροι όμως στην τελική προσπάθεια. 

Ο Αρης, που χρησιμοποίησε αρκετούς από τους λεγόμενους αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές, αλλά και ορισμένους από την Κ20, κατάφερε και σκόραρε σε μία από τις λιγοστές φάσεις του στο παιχνίδι με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, στο 53' να είναι ο σκόρερ, έπειτα από ασίστ του Μιλούνοβιτς. 

Ολυμπιακός Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σάββας, Μπουτζίκος, Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Ρόκας, Σερτζίνιο, Ναζίμ, Σαχινίδης, Ευθυμιάδης, Ζγκούρι.

Επαιξαν και οι: Κανάβος, Σκοπελίτης, Κόλα, Παλιούρας, Φλίγκος, Νόνης, Λώττας, Κωνσταντίνου, Πάτσης, Παπαιωάννου, Παπουτσογιαννόπουλος, Ζάχος, Μαργαρίτης.

Άρης (Πάκο Ερέρα): Αναγνωστόπουλος (46΄Καντιμοίρης), Κωνσταντινίδης, Μπαγκαλιάνης, Σταμπουλίδης, Μενέντεθ (88΄Μπακουτσής), Ιντζόγλου, Παυλίδης, Κολάσο, Μιλούνοβιτς, Ναζλίδης (62΄Μπουλγκουρίδης), Κλεμέντε (46΄Διαμαντόπουλος).

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags