Facebook Pixel Φέρνει «απελπισμένο» παίκτη ο Τίγρης - «Τρελός» που θα κάνει πλάκα και «χουνέρι» στον... Μαρινάκη;
| 2018-08-25 11:11:00

Φέρνει «απελπισμένο» παίκτη ο Τίγρης - «Τρελός» που θα κάνει πλάκα και «χουνέρι» στον... Μαρινάκη;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Φέρνει «απελπισμένο» παίκτη ο Τίγρης - «Τρελός» που θα κάνει πλάκα και «χουνέρι» στον... Μαρινάκη;

Aπίστευτο «κόλπο» Μελισσανίδη, χαφ για μεγάλα πράγματα.

Eξαιρετική είναι η περίπτωση του Λουτσιάνο Νάρσινγκ που βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ. Διεθνής Ολλανδός με παρουσία στην Πρέμιερσιπ, η λογική λέει ότι στην Ελλάδα θα... κάνει πλάκα.

Πρόκειται, πάντως, για κλασικό παίκτη γραμμής, παραδοσιακό εξτρέμ δηλαδή, που ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν προτιμάει στο παιχνίδι του. Αυτή τη στιγμή, άλλωστε, ο κόουτς της Ένωσης χρησιμοποιεί στα άκρα της μεσαίας γραμμής τον Πέτρο Μάνταλο και τον Τάσο Μπακασέτα, που δεν είναι ακραίοι.

Όσον αφορά τον χαρακτήρα του, οι Άγγλοι τον χαρακτηρίζουν λίγο... τρελό, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι μπορούν να τιθασεύσουν προβληματικούς παίκτες με θέματα συμπεριφοράς εντός κι εκτός γηπέδων.

Επίσης, ελέγχεται αν όντως η ΑΕΚ πάει για αγορά του παίκτη, όπως γράφεται, ή θα αποκτηθεί δανεικός με οψιόν για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σχετικά με τη μεταγραφή του χαφ, ο Νεμάνια Ραντόγια όντως εξετάζεται, ωστόσο είναι μία περίπτωση πολύ δύσκολη για την ΑΕΚ. Ο Σέρβος άσος της Θέλτα πωλείται και έχει μνηστήρες από κορυφαία πρωταθλήματα, οπότε η Ένωση δεν έχει εύκολο έργο, παρότι μπορεί να προσφέρει το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει διάθεση, πάντως, να το παλέψει, καθώς πρόκειται δεδομένα για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Όσο για τον Μίκελ Αγκού της Πόρτο, που προσπάθησε και ο Ολυμπιακός να αποκτήσει, είναι μια υπόθεση παρουσιάζει πολλά εμπόδια. Το μεγαλύτερο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δε θέλει να πάει δανεικός και η Πόρτο τον πουλάει με 2-2,5 εκατ. ευρώ ακατέβατα. Ένα ποσό που μάλλον δε διαθέτει αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ειδικά αν ξοδέψει χρήματα και για την αγορά του Λουτσιάνο Νάρσινγκ.

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι υπάρχει κι άλλη λύση για την ΑΕΚ, όπως ο Τζον Ογκού της Μπερ Σεβά, ο οποίος αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη και μοιάζει πιο εφικτή επιλογή από τις παραπάνω.

Όπως και να έχει, η διοίκηση παλεύει για το καλύτερο και σε αυτή τη φάση φαίνεται να στοχεύει σε «απελπισμένους» παίκτες, με την καλή έννοια βεβαίως, δηλαδή για παίκτες που δεν μπορούν ή δε θέλουν να συνεχίσουν στις ομάδες τους (ή το αντίστροφο) με αποτέλεσμα να γίνεται παζάρι στις τιμές τους λίγο πριν τη λήξη της περιόδου.

Αξίζει, βέβαια, να σημειώσουμε ότι πάντα στα υπόψιν παραμένει και η λύση του Παναγιώτη Κονέ, με τις παραμέτρους, όμως, που αναλύσαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags