Facebook Pixel «Ρουκέτα» Νταμπίζα με πρώην φορ της Άρσεναλ - Τρελό «ντου» με… Ζάχαβι, «ξηλώνεται» ο Ταϊλανδός;
| 2018-08-30 10:40:00

«Ρουκέτα» Νταμπίζα με πρώην της Άρσεναλ - «Ντου» με… Ζάχαβι, «ξηλώνεται» στο παρά ένα ο Ταϊλανδός;

του Νίκου Στεργίου
«Ρουκέτα» Νταμπίζα με πρώην της Άρσεναλ - «Ντου» με… Ζάχαβι, «ξηλώνεται» στο παρά ένα ο Ταϊλανδός;

Όνομα φορ με σπουδαία καριέρα, αποκάλυψη sportdog.gr.

Ο χρόνος τελειώνει και στον Παναθηναϊκό «γκαζώνουν» για την απόκτηση επιθετικού. Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τους «πράσινους» είναι πάρα πολλά, ωστόσο όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για τον Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Ιταλός φορ είναι εφικτός στόχος από όλες τις απόψεις και φαίνεται πως έχει το προβάδισμα έναντι των άλλων επιλογών που εξετάζονται, όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ

Όσο για τις περιπτώσεις των Ελβίρ Κόγιτς και Ομούντ Ναγίρ που ήρθαν τελευταία στο προσκήνιο μάλλον δε βρίσκονται ψηλά στην «πράσινη» λίστα. Ο Βόσνιος πήγε πέρυσι στην Πολωνία και δεν κατάφερε να διακριθεί, ενώ ο Τούρκος έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία της χώρας του, ενώ στην Μπεσίκτας είναι μόνιμα εκτός αποστολής.

Στο μεταξύ, οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ένα από τα ηχηρά ονόματα που «χτύπησε» ο Νίκος Νταμπίζας ήταν κι αυτό του Νίκλας Μπέντνερ, του Δανού επιθετικού που, πλέον, αγωνίζεται στη Ρόζενμποργκ.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού είχε τα «κονέ» να προχωρήσει τη συγκεκριμένη περίπτωση και, μάλιστα, χρησιμοποίησε και τις «άκρες» του Πίνι Ζάχαβι για να μπορέσει να διαπραγματευτεί με τον πρώην άσο της Άρσεναλ, ωστόσο το πρόβλημα ήταν ότι η ομάδα του δεν τον άφηνε ελεύθερο.

Ο ίδιος ο παίκτης, που έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο, προσπαθεί και τώρα να αποδεσμευτεί, ωστόσο η Ρόζενμποργκ θέλει να τον πουλήσει και ζητάει περίπου 500.000 ευρώ. Το ποσό για την κλάση του 30χρονου ποδοσφαιριστή δεν είναι μεγάλο, ωστόσο για τα σημερινά δεδομένα του Παναθηναϊκού κρίνεται απαγορευτικό.

Μόνο αν ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ αποφασίσει να κάνει κίνηση θα μπορούσε να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά προς το παρόν ο Ταϊλανδός δεν έχει δείξει τέτοια διάθεση.   

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags