Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός σε σουπερλιγκάτη ομάδα - Έφεραν προπονητή, ποιοι δεν τον θέλουν - Σε «απόγνωση» ο πρόεδρος!
| 2018-09-05 13:49:00

Χαμός σε σουπερλιγκάτη ομάδα - Έφεραν προπονητή, ποιοι δεν τον θέλουν - Σε «απόγνωση» ο πρόεδρος!

Sportdog Team
Χαμός σε σουπερλιγκάτη ομάδα - Έφεραν προπονητή, ποιοι δεν τον θέλουν - Σε «απόγνωση» ο πρόεδρος!

Έριξε χρήματα για μεταγραφάρα και έχει τρελαθεί.

 

Μόλις δύο εβδομάδες από την έναρξη του πρωταθλήματος χρειάστηκε να περιμένουμε για τη δεύτερη απόλυση προπονητή στην Σούπερ Λιγκ, καθώς μετά την… πρωτιά του Απόλλωνα με τον Βαλεριέν Ίσμαελ, το βράδυ της Δευτέρας αποχώρησε από τη Λαμία και ο Μπάμπης Τεννές. 

Μετά το εφιαλτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με δύο ήττες από Άρη εντός με 3-0 και Παναθηναϊκό εκτός με 3-1, ο 65χρονος τεχνικός απομακρύνθηκε από την θέση του, καθώς στη διοίκηση ήταν πολύ ενοχλημένοι όχι τόσο με τα αποτελέσματα, αλλά κυρίως με την εικόνα της ομάδας και τα έξι γκολ που δέχθηκαν σε μόλις δύο ματς, κόντρα σε ομάδες που μπορεί να έχουν βαριά φανέλα, όμως η αλήθεια είναι πως ακόμα ψάχνονται.

Άλλωστε, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊώαννου, έχει απαιτήσεις για τη φετινή σεζόν, καθώς έχει ανεβάσει το μπάτζετ και θεωρεί πως δεν πρέπει να κινδυνέψει με υποβιβασμό. Το «αφεντικό» της ομάδας έριξε λεφτά, ανέβασε το επίπεδο στη Λαμία και δεν δέχεται να βλέπει την ομάδα να παίζει τόσο αμυντικά, όπως συνέβη με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Ας μην ξεχνάμε πως έχουν δώσει φέτος συμβόλαιο 180.000 ευρώ (στον Καραμάνο), που δεν βρίσκεις σε τέτοιου βεληνεκούς ομάδες, ενώ έκανε και το… μπαμ με το μόνιμο-ταλέντο αλλά με φοβερό βιογραφικό, Χακίμ Μαστούρ που μέχρι πρότινος ανήκε στη Μίλαν

Γι’ αυτό λοιπόν και αποφάσισε πως δεν μπορεί να συνεχίσει με τον… αμυντικογενή Τεννέ και ψάχνει ήδη στην αγορά για το διάδοχό του. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και τα πρώτα ονόματα για την επόμενη ημέρα, προφανώς από την ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, οι Μάκης Χάβος και Γιώργος Παράσχος που παραμένουν χωρίς ομάδα, βρίσκονται στο ακουστικό τους και περιμένουν ένα τηλεφώνημα! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, o Χάβος θέλει σαν… τρελός να πάρει την δουλειά, ωστόσο στη Λαμία το τελευταίο 24ωρο έγιναν πολλές συζητήσεις (παικτών – διοίκησης και όχι μόνο) και μετά τα όσα άκουσε ο πρόεδρος από ανθρώπους που εμπιστεύεται, έχει αλλάξει ρότα και παλεύει να ψήσει τον Παράσχο. 

Ο Χάβος έχει περάσει στη θέση Νο2 στη λίστα, ενώ έγινε προσπάθεια και για τον Μιχάλη Γρηγορίου, αλλά ο ίδιος ευχαρίστησε και αρνήθηκε, αφού μετά τους Ατρόμητο και Πανιώνιο δεν ήθελε να μπλέξει με ομάδα που παλεύει για την παραμονή της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags