Facebook Pixel «Χαμός» στον ΠΑΟΚ μετά την ΑΕΚ - Ποιος «στράβωσε» με Λουτσέσκου - Τι θα γίνει στα αποδυτήρια;
| 2018-09-24 12:45:00

«Χαμός» στον ΠΑΟΚ μετά την ΑΕΚ - Ποιος «στράβωσε» με Λουτσέσκου - Τι θα γίνει στα αποδυτήρια;

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Χαμός» στον ΠΑΟΚ μετά την ΑΕΚ - Ποιος «στράβωσε» με Λουτσέσκου - Τι θα γίνει στα αποδυτήρια;

Παρασκήνιο-φωτιά που κανείς δεν πήρε χαμπάρι. Μόνο στο Sportdog!

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ έφτιαξε ξανά μετά τη σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ και όλοι στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο πανηγυρίζουν γιατί ξέρουν πόσο κομβικής σημασίας ήταν η επικράτηση σε βάρος της Ένωσης.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως εντός αποδυτηρίων, υπάρχει και κάποιος που δεν πετάει στα σύννεφα, κάτι που οφείλεται στον… Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο λόγος για τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος έμεινε -προς έκπληξη πολλών- εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ στο ματς με την Τσέλσι έμεινε στον πάγκο και αγωνίστηκε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Ο Αιγύπτιος άσος δείχνει να μην υπολογίζεται από τον Ρουμάνο τεχνικό στα τελευταία παιχνίδια κι αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Ο παίκτης έκανε το «μπαμ» με σούπερ εμφανίσεις απέναντι σε Σπαρτάκ Μόσχας και Μπενφίκα, κάτι που φαίνεται πως του ανέβασε το ηθικό...

Το γεγονός, λοιπόν, ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον άφησε εκτός 11άδας σε δύο συνεχόμενα σημαντικά παιχνίδια και ειδικά ότι τον έστειλε στην… εξέδρα χθες, ενδεχομένως να αποτελεί ένα ηχηρό «μήνυμα» προς τον Αμρ Ουάρντα για να… προσγειωθεί το συντομότερο δυνατόν. Το παρελθόν, άλλωστε, του Αιγύπτιου στην Τούμπα είναι «αμαρτωλό» και στον ΠΑΟΚ θέλουν να προλάβουν αυτή τη φορά τα χειρότερα, βάζοντας «χαλινάρια» στον παίκτη όσο είναι καιρός.

Εξάλλου, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει να διαχειριστεί κι άλλες ανάλογες περιπτώσεις εντός των αποδυτηρίων της ομάδας. Από την άποψη ότι υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που, για διαφορετικούς λόγους, θέλουν μια ειδική «μεταχείριση». Όπως, για παράδειγμα, ο Τσούμπα Ακμπόμ, ο οποίος μέχρι τώρα βλέπουμε να μην κερδίζει θέση στην ενδεκάδα. Όσο, βέβαια, η ομάδα κερδίζει κανένα «πρόβλημα» δεν μπορεί να βγει στην επιφάνεια. 

Και κακά τα ψέματα, διοίκηση και προπονητής έως τώρα δικαιώνονται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρέλανε όλη τη Θεσσαλονίκη ο Άγγελος: «Αυτός θα πάρει το πρωτάθλημα» - Ασύλληπτη ατάκα για ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags