Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ποιος Κλωναρίδης; Αυτό ήταν απαράδεκτο - Πάνω από Ολυμπιακό - Ο Λόπες θα...»
| 2018-10-03 18:07:00

«Ποιος Κλωναρίδης; Αυτό ήταν απαράδεκτο - Πάνω από Ολυμπιακό - Ο Λόπες θα...»

του Γιώργου Κτενά
«Ποιος Κλωναρίδης; Αυτό ήταν απαράδεκτο - Πάνω από Ολυμπιακό - Ο Λόπες θα...»

Φοβερές ατάκες από τον Παντελή Νικολάου στο Sportdog.

Την πικρία του για την ήττα της ΑΕΚ από την Μπενφίκα αλλά και την ενόχλησή του για την κούρσα που έκανε ο Σεμέδο από το κέντρο του γηπέδου χωρίς να τον κόψει κανείς, εξέφρασε μέσω του sportdog.gr ο Παντελής Νικολάου.

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης και νυν επικεφαλής του ιατρικού τιμ του συλλόγου, αναφέρθηκε ακόμα στη χαμένη ευκαιρία του Βίκτωρα Κλωναρίδη, στα γκολ που δέχτηκε ο Βασίλης Μπάρκας, αλλά και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που πλησιάζει.

Τέλος, μας μίλησε για τους τραυματισμούς των Πόνσε και Οικονόμου αλλά και για τη δύσκολη χειρουργική επέμβαση που έγινε στο γόνατο του Έλντερ Λόπες.

«Διάβασα και άκουσα πολλά σχόλια από χθες για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπενφίκα και όλα συγκλίνουν στο γεγονός ότι ήταν άδικη η εξέλιξη του αγώνα για εμάς. Είχαμε την τύχη οι αντίπαλοι δουν την αγωνιστικότητά τους μειωμένη κατά ένα άτομο και, παράλληλα, να υπάρξει έξαρση των δικών μας δυνατοτήτων. Είχαμε την τύχη και την ικανότητα να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι, αλλά μας έμεινε η πίκρα της ήττας», ήταν το αρχικό σχόλιο του Παντελή Νικολάου στο sportdog.gr

Ποια είναι η άποψή σας για τη χαμένη ευκαιρία του Βίκτωρα Κλωναρίδη, που θα μπορούσε να είχε χαρίσει τη νίκη στην ΑΕΚ;

«Σε αυτές τις φάσεις λίγο-πολύ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να κάνεις το σωστό. Ας μην κρίνουμε ότι το παιχνίδι χάθηκε επειδή δεν έδωσε πάσα ή επειδή δεν τελείωσε σωστά τη φάση. Κρίνω αρνητικά και με ενοχλεί περισσότερο που στην επόμενη φάση ο Σεμέδο έκανε κούρσα 40 μέτρα από το κέντρο του γηπέδου και δεν τον έκοψε κανένας, καθώς τρεις δικοί μας παίκτες τον άφησαν να σουτάρει».

Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται, σήμερα, και ο Μπάρκας για την παρουσία του. Ποια είναι η δική σας άποψη;

«Κοιτάξτε, όπως η δουλειά του επιθετικού είναι να βάζει και να χάνει γκολ, όπως συνέβη χθες με τον Κλωναρίδη, έτσι και η δουλειά του τερματοφύλακα είναι να σώζει και να δέχεται γκολ. Σε τέτοιο ματς θα πάρουμε τα θετικά στοιχεία που, σιγά-σιγά, ανδρώνουν την ομάδα και την κάνουν να γίνεται αξιόμαχη στο υψηλότερο επίπεδο. Μπήκαν νωθρά οι παίκτες μας, δέχτηκαν δύο γκολ, αλλά τους αξίζουν τα εύσημα που ανέτρεψαν την κατάσταση και θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στη νίκη».

Τώρα στο πρόγραμμα της ΑΕΚ υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Πώς βλέπετε το παιχνίδι της Κυριακής;

«Όλα τα ντέρμπι έχουν ιδιαιτερότητες, έτσι και αυτό είναι ιδιαίτερο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει τα πατήματά του ακόμα, φάνηκε και εναντίον του ΠΑΟΚ, αλλά και σε προηγούμενα παιχνίδια. Θεωρώ ότι έχουμε το αβαντάζ της καλύτερης γενικής κατάστασης, έχουμε τις εμπειρίες, αλλά λίγο μας στεναχωρούν οι ελλείψεις λόγω των τραυματισμών. Αλλά το ρόστερ είναι περισσότερο δυναμικό από τις άλλες φορές και θα καλύψει τα κενά που υπάρχουν».

Τι μπορείτε να μας πείτε για τους τραυματισμούς του Πόνσε και του Οικονόμου, αλλά και για το χειρουργείο που κάνατε χθες στον Λόπες;

«Ο Πόνσε θα επιστρέψει σιγά-σιγά, θα έχει καλή πορεία αυτό το παιδί. Τον Οικονόμου θα τον εξετάσω σήμερα. Όσον αφορά τον Λόπες, χειρουργήθηκε χθες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μετά από ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Μη θεωρούμε δεδομένο ότι με ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έσω μηνίσκου είναι κάτι εύκολο αυτό που έγινε. Το 60-70% στην παγκόσμια βιβλιογραφία επιστρέφουν σε δραστηριότητα υψηλού επιπέδου μετά από αυτό. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό το σοβαρό χειρουργείο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερός Γεωργίου: «Έφαγε» 1 εκατ. ο Κλωναρίδης - Δεν το έχω δει ξανά στη ζωή μου - Ντρέπομαι που το λέω για Μπακασέτα

Ατακάρες Καραγιαννίδη: «Δεν υπάρχει Ολυμπιακός – Αύρα αντιπάθειας ο ΠΑΟΚ – Δεν είναι της πλάκας Μαρινάκης-Μελισσανίδης»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags