Facebook Pixel Μάτια της Τσέλσι σε Βλαχοδήμο και της Τότεναμ σε Μπάρκα
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-03 19:14:00

Αδιανόητη εξέλιξη στην καριέρα του - Εκτόξευση... Κλωναρίδη στο μεγαθήριο της Ευρώπης

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αδιανόητη εξέλιξη στην καριέρα του - Εκτόξευση... Κλωναρίδη στο μεγαθήριο της Ευρώπης

Ποιος να το περίμενε; Του στρώνουν εκατομμύρια και το αξίζει!

Η ΑΕΚ έπαιξε χθες ένα από το πιο «τρελά» ματς της ιστορίας της, αφού βρέθηκε μια ανάσα από μια επική ανατροπή κόντρα στη Μπενφίκα, ωστόσο γνώρισε τελικά την ήττα με 3-2.

Το παιχνίδι ήταν χορταστικό, με ουκ ολίγους παίκτες αμφότερων των ομάδων να έχουν τρομερή απόδοση και να μπαίνουν στα μπλοκάκια των scouts από κορυφαίες ομάδες, που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της Ευρώπης στη θέση του τερματοφύλακα και η χθεσινή καταπληκτική του εμφάνιση ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι της Τσέλσι έδωσαν το «παρών» στο ΟΑΚΑ, τσεκάροντας τον γκολκίπερ της Μπενφίκα. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουν άμεσα κίνηση για την απόκτησή του, αφού το καλοκαίρι αγόρασαν τον Κέπα Αριθαμπαλάγκα με την ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα όλων των εποχών.

Όπως και να έχει, πάντως, η Τσέλσι παρακολουθεί τον Βλαχοδήμο, θέλοντας να έχει πλήρη εικόνα για αυτόν. Άλλωστε, μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί μια περίπτωση… Κλωναρίδη εξαιτίας της απότομης εκτόξευσής στην καριέρα του, κάτι που συμβαίνει φέτος και με τον επιθετικό της ΑΕΚ.

Τσέκαρε Μπάρκα η Τότεναμ

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ βρέθηκαν και άνθρωποι της Τότεναμ, οι οποίοι παρακολούθησαν -μεταξύ άλλων- τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος κάνει επίσης τα πρώτα του βήματα στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης.

Η παρουσία σπουδαίων συλλόγων, όπως η Τσέλσι και η Τότεναμ, στη χθεσινή αναμέτρηση αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο και τις προοπτικές των παικτών της ΑΕΚ. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τη Μπενφίκα, η οποία παραδοσιακά «παράγει» παικταράδες. Εκτός του Βλαχοδήμου, διαθέτει άσους όπως ο Άλεξ Γκριμάλδο και ο Ζέντσον Φερνάντες, που ήδη αποτελούν στόχους κορυφαίων ομάδων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ποιος Κλωναρίδης; Αυτό ήταν απαράδεκτο - Πάνω από Ολυμπιακό - Ο Λόπες θα...»

«Δεν υπάρχει Ολυμπιακός – Αύρα αντιπάθειας ο ΠΑΟΚ – Δεν είναι της πλάκας Μαρινάκης-Μελισσανίδης»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags