Facebook Pixel Απίστευτη εξέλιξη στο Μινσκ: Αυτός «τελείωσε» τον Ουάρντα - «Μπαμ» από Ιβάν - Ατάκα… φόβος και τρόμος!
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-05 10:13:00

Τρελή εξέλιξη στο Μινσκ: Αυτός «τελείωσε» τον Ουάρντα - «Μπαμ» από Ιβάν - Ατάκα… φόβος και τρόμος!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελή εξέλιξη στο Μινσκ: Αυτός «τελείωσε» τον Ουάρντα - «Μπαμ» από Ιβάν - Ατάκα… φόβος και τρόμος!

Τι έγινε ξαφνικά με τον Αιγύπτιο και γιατί «φτιάχτηκαν» στον ΠΑΟΚ;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στον ΠΑΟΚ, καθώς οι «ασπρόμαυροι» πέρασαν εντυπωσιακά από την έδρα της ΜΠΑΤΕ, αποδίδοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό επιθετικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια, το πιο σημαντικό για τον Δικέφαλο είναι ότι με το χθεσινό μεγάλο «διπλό» μπήκαν για τα καλά οι βάσεις της πρόκρισης. Θεωρητικά με μία νίκη επί της Βίντι κι ένα θετικό αποτέλεσμα με την ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα, οι «ασπρόμαυροι» θα περάσουν στην επόμενη φάση, κάτι που, βεβαίως, είναι πολύ ωφέλιμο τόσο για οικονομικούς λόγους, όσο και για λόγους πρεστίζ, αφού στην Τούμπα δεν έχουν κρύψει πως θέλουν να «φτιάξουν» όνομα στην Ευρώπη κι αυτό «χτίζεται» σταδιακά μόνο με προκρίσεις.  

Η… τρομακτική πρόβλεψη

Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ έχουν να λένε ότι έκλεισαν ένα κύκλο απαιτητικών παιχνιδιών με απόλυτη επιτυχία. Οι νίκες στα συνεχόμενα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, κατέστησαν από νωρίς τον Δικέφαλο οδηγό στη μάχη του πρωταθλήματος, ενώ στο Μινσκ «σφράγισε» σε μεγάλο βαθμό την ευρωπαϊκή του συνέχεια. Και, μάλιστα, χωρίς συνολικά στα τρία αυτά ματς να πιάσει το top της απόδοσής του. Κι αυτό είναι κάτι που σχολιάζουν θετικά στη Θεσσαλονίκη, στη λογική «σκεφτείτε τι έχει να γίνει, αν παίξουμε και καλά», κάτι που είχε δηλώσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη», το οποίο φαίνεται πως επιβεβαιώθηκε άμεσα στο ματς με την ΜΠΑΤΕ, όπου ο ΠΑΟΚ ήταν για ένα διάστημα… διαστημικός.

Το «μπαμ» με Ζαμπά

Στο μεταξύ, ο παίκτης που τράβηξε χθες όλα τα βλέμματα ήταν ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος με 2 γκολ και 2 ασίστ έκανε «όργια» στο γήπεδο.

Όπως σας γράφαμε και χθες, ο Βραζιλιάνος απέδειξε με αυτή την εμφάνιση ότι στον ΠΑΟΚ κάτι ήξεραν όταν το καλοκαίρι δαπάνησαν μια περιουσία για να τον φέρουν στην Τούμπα, ωστόσο επειδή πρόκειται για έναν παίκτη άπειρο και «άγουρο», στην ηλικία των 20 ετών, θα πρέπει να προσεχθεί και να δουλευτεί σωστά για να κάνει το μεγάλο «μπαμ» στη καριέρα του. Και ο ΠΑΟΚ, φυσικά, να ευνοηθεί οικονομικά από μία πιθανή μεγάλη πώληση.

Ποιος Ουάρντα;

Πάντως, η εντυπωσιακή άνοδος του Λέο Ζαμπά, μετά από σερί μέτρια παιχνίδια, ήρθε στο κατάλληλο τάιμινγκ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου κι ενώ παραμένει εκτός πλάνων ο Αμρ Ουάρντα. Μάλιστα, αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό ο Βραζιλιάνος άσος, μάλλον θα πάρει κι άλλο παράταση η επιστροφή του Αιγύπτιου στην 11άδα, μιας και οι δύο παίκτες αγωνίζονται στην ίδια θέση, αν και έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags