Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο! Χειροπέδες σε δύο διεθνείς Ρώσους ποδοσφαιριστές - Διαβάστε τον λόγο
| 2018-10-12 09:56:00

Απίστευτο! Χειροπέδες σε δύο διεθνείς Ρώσους ποδοσφαιριστές - Διαβάστε τον λόγο

Sportdog Team
Απίστευτο! Χειροπέδες σε δύο διεθνείς Ρώσους ποδοσφαιριστές - Διαβάστε τον λόγο

Τι διέταξε το δικαστήριο.

Το δρόμο για την φυλακή πήραν οι δύο διεθνείς Ρώσοι ποδοσφαιριστές, Πάβελ Μαμάεφ και Αλεξάντερ Κοκόριν. Δικαστήριο της Ρωσίας διέταξε την προφυλάκιση των παικτών της Κράσνονταρ και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για δύο μήνες, μετά την επιθετική συμπεριφορά που επέδειξαν και η οποία έχει προκαλέσει αγανάκτηση σε όλη την χώρα.

Το δικαστήριο διέταξε να κρατηθούν οι δύο ποδοσφαιριστές έως τις 8 Δεκεμβρίου, εν αναμονή της δίκης τους για «χουλιγκανισμό», έγκλημα το οποίο τιμωρείται μέχρι και 5 χρόνια φυλάκιση, όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας.

Ο άσος της Κράσνονταρ (Μαμάεφ) και ο επιθετικός της Αγίας Πετρούπολης (Κοκόριν) ζήτησαν συγνώμη για τη συμπεριφορά τους στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, για το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και κατέληξε σε πράξη βίας.

«Ντρέπομαι για τους οπαδούς και το σύλλογο και ζητώ συγγνώμη για τις εξωφρενικές ενέργειές μου», ανέφερε ο Κοκόριν στο πρακτορείο TASS, ενώ από την πλευρά του Μαμέφ υποστήριξε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για μια ακόμη φορά από τον κόσμο και από τα θύματα για τις εξωφρενικές πράξεις μου και είμαι έτοιμος να αποκαταστήσω κάθε ηθική και υλική βλάβη που μπορεί να προκάλεσα. Εγώ δεν θα έπρεπε να κάνω αυτό»

Οι δύο παίκτες εξαφανίστηκαν μετά το περιστατικό για μιάμιση μέρα, ωστόσο, από το βράδυ της Τετάρτης βρίσκονται υπό κράτηση. Αρχικά οι αρχές απείλησαν με την έκδοση εντάλματος σύλληψης, κάτι που τελικά δε συνέβη.

Οι Κοκόριν και Μαμέφ επιτέθηκαν σε ανώτερο αξιωματούχο του ρωσικού υπουργείου εμπορίου σε καφέ στο κέντρο της Μόσχας. Το βίντεο δείχνει ότι ο Ντένις Πακ χτυπήθηκε στο πρόσωπο με μια καρέκλα από τον Κόκοριν, ενώ το... έργο του άσου της Ζενίτ συνέχισε ο Μαμάεφ. Λίγα λεπτά νωρίτερα, οι δύο άνδρες και αυτοί που τους συνόδευαν είχαν χτυπήσει τον οδηγό τηλεοπτικού παρουσιαστή στη μέση του δρόμου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags