Facebook Pixel Όλα «συμφωνημένα» από τους τρεις - Πού θα γίνει το νέο «παλάτι» - Το πρώτο «μπαμ» του Ταϊλανδού
| 2018-10-12 14:05:00

Όλα «συμφωνημένα» από τους τρεις - Πού θα γίνει το νέο «παλάτι» - Το πρώτο «μπαμ» του Ταϊλανδού

του Νίκου Στεργίου
Όλα «συμφωνημένα» από τους τρεις - Πού θα γίνει το νέο «παλάτι» - Το πρώτο «μπαμ» του Ταϊλανδού

Απίστευτες εξελίξεις για την ΠΑΕ. Διαβάστε φρέσκο ρεπορτάζ-φωτιά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν για πρώτη φορά χθες άκρως αποκαλυπτικός, μιλώντας για την ΠΑΕ, στο περιθώριο της πρεμιέρας της Eυρωλίγκας. Το αφεντικό της ΚΑΕ ξεκαθάρισε ότι θα σκεφτεί να κάνει κίνηση για την ποδοσφαιρική ομάδα, αν και εφόσον προχωρήσει το πρότζεκτ του Athens Alive, το οποίο τόνισε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως υπάρχει έτοιμο «plan b» για την ανακατασκευή της Λεωφόρου.

Βεβαίως, όλα τα παραπάνω δεν έγιναν… ξαφνικά και αποδεικνύουν πως έχουν υπάρξει οι σχετικές συνεννοήσεις νωρίτερα ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Κάτι που, φυσικά, το sportdog.gr είχε αναδείξει σε πολλά ρεπορτάζ εδώ και πολύ καιρό (ανατρέξτε στα σχετικά links ΕΔΩ), όταν αναφερόμασταν στις συζητήσεις που έχουν γίνει ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, αλλά και την «ανακωχή» ανάμεσα στο αφεντικό της ΚΑΕ και τον Γιάννη Αλαφούζο, με το τελευταίο να επιβεβαιώνεται πανηγυρικά σήμερα με τη συμφωνία ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ για τα χρέη.

Πάντως, αξίζει να δούμε κι ανάλογα με τις εξελίξεις που θα προκύψουν, ποια θα είναι η τελική απόφαση για νέο γήπεδο στον Παναθηναϊκό, καθώς θυμίζουμε ότι έχει ψηφιστεί νόμος για τη διπλή ανάπλαση στη Λεωφόρο, με παραχώρηση έκτασης στην περιοχή του Βοτανικού, κάτι που φέρεται να προτιμάει η πλευρά του Ταϊλανδού επενδυτή.

Το πρώτο «μπαμ» Παϊρόζ

Στο μεταξύ, ισχύουν οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλει να τακτοποιήσει ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ στην ΠΑΕ είναι το θέμα των χρεών, προκειμένου να αρθεί η ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού από την OYEΦΑ.

Βεβαίως, δεν υπάρχει ποτέ ανάλογο δεδικασμένο, ωστόσο η πλευρά του Ταϊλανδού πιστεύει πως αν διευθετηθούν άμεσα όλες οι οφειλές και παρουσιαστεί ένα business plan προόδου, το οποίο λέγεται ότι είναι ήδη έτοιμο, μπορεί η ευρωπαϊκή ομοσπονδία να «καθαρίσει» τον Παναθηναϊκό και να επαναφέρει τον σύλλογο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάτι που, βεβαίως, θα είναι ενδεικτικό των προθέσεων του νέου μεγαλομετόχου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γλιτώσαμε από τη σαχλαμάρα - Αυτό «χαλάει» με Παϊρόζ - Απαράδεκτο για τον κόσμο του ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags