Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός - «Ντου» και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τον παικταρά - Θα γίνει της κακομοίρας
| 2018-10-13 19:50:00

Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός - «Ντου» και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τον παικταρά - Θα γίνει της κακομοίρας

του Γιώργου Θεοδωράκη
Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός - «Ντου» και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τον παικταρά - Θα γίνει της κακομοίρας

Ποιος τρέλανε όλη τη Superleague; Γιατί φεύγει από την ομάδα του;

Τον ήθελε το καλοκαίρι η ΑΕΚ, τον είχαν κατά νου ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, τελικά κατέληξε στον Άρη, όπου βγάζει... μάτια. Γιατί δεν είναι και λίγο να πετυχαίνεις τρία γκολ σε έξι αγωνιστικές. Αυτό σημαίνει, ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ρέντα και σκοράρει σίγουρα καθε δύο παιχνίδια.

Ο λόγος για τον Ματέο Γκαρσία.  Γι'αυτό και έχει μπει για τα καλά στο ερυθρόλευκο στόχαστρο, όπου υπάρχει μεν καλός επιθετικός όπως ο Χασάν, ο οποίος όμως δεν έχει την ίδια επαφή με τα δίχτυα. Φάσεις κάνει, γκολ δεν βάζει με την ίδια συχνότητα, με το κοντέρ να έχει καταγράψει μέχρι στιγμής ένα τέρμα σε πέντε αναμετρήσεις.

Είναι δεδομένο όμως, ότι οι Πειραιώτες δεν θα παίξουν μόνοι τους μπάλα. Οι δύο δικέφαλοι είναι επίσης στο κυνήγι για την απόκτηση του 22χρονου γκολεαδόρ από την Κόρδοβα, ο οποίος παίζει ως δανεικός στον Άρη από τη Λας Πάλμας. Φυσικά το σενάριο απόκτησής του από τους κίτρινους φαντάζει απίθανο, αφού εκτός ότι το κόστος είναι βαρύ για τα οικονομικά του δεδομένα, δεν υπάρχει και ρήτρα αγοράς.

Όπως και να έχει κάθε Έλληνα διεκδικητή υπάρχει και το ίδιο πλεονέκτημα, αν θέλει να τον αποκτήσει. Το συμβόλαιο του Ισπανού άσου με την ομάδα των Κανάριων Νήσων λήγει το 2020. Οπότε είτε θα κληθεί να τον πουλήσει ή να τον ανανεώσει.

Πάντως ο Άρης μπορεί να είναι ο πιο αδύναμος από τις τρεις άλλες ομάδες, αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι παράτησε την υπόθεση. Στο τελευταίο ταξίδι του στην Ισπανία, ο Ντίνος Διαμαντόπουλος συναντήθηκε με τον μάνατζερ του παίκτη, προκειμένου να έχει διερευνητική επαφή, συνειδητοποίησε όμως, ότι η υπόθεση δεν γίνεται να υποστηριχθεί, αφού η τιμή του δεν μπορεί να καλυυφθεί από τα κυβικά του Αρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kιτρινόμαυρο ξέσπασμα: «Φονική η φωτοβολίδα ΠΑΟΚτσή - Μοντάζ το όπλο, τελείωσε η ΑΕΚ αν...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags