Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι' αυτόν «σφάζονται» όλοι - Έκανε «παπάδες» με ΑΕΚ - Έγιναν επαφές, ποιος θα τον πάρει; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-10-13 22:24:00

Γι' αυτόν «σφάζονται» όλοι - Έκανε «παπάδες» με ΑΕΚ - Έγιναν επαφές, ποιος θα τον πάρει; (ΒΙΝΤΕΟ)

του Νίκου Στεργίου
Γι' αυτόν «σφάζονται» όλοι - Έκανε «παπάδες» με ΑΕΚ - Έγιναν επαφές, ποιος θα τον πάρει; (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεκάρι» που ξέρει πολλή μπάλα. Το sportdog.gr αποκαλύπτει...

Τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για τις ομάδες ώστε να κάνουν σκάουτινγκ σε παίκτες που είτε έχουν στη λίστα τους είτε απλά τους έχουν προταθεί και θέλουν να σχηματίσουν καλύτερη άποψη.

Αυτό συνέβη και στο ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία, όπου πολλά «μάτια» βρίσκονταν πάνω στον Ίστβαν Κόβακς. Πρόκειται άλλωστε για παίκτη που γνωρίσαμε το καλοκαίρι, καθώς πρόκειται για βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Βίντι και μάλιστα από τα δύο ματς των προκριματικών κόντρα στην ΑΕΚ, έχει μπει στο scouting όλων των «μεγάλων» στην Ελλάδα.

Ο 26χρονος άσος αγωνίζεται ως δεκάρι, αν και κάποιες φορές χρησιμοποιείται και στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, έχει μέχρι στιγμής μετράει 20 συμμετοχές και ένα γκολ με την Βίντι και επτά συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Το συμβόλαιο του Κόβακς ολοκληρώνεται το 2020 και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το sportdog.gr, μοιάζει απίθανο να ανανεώσει, καθώς στην Βίντι θέλουν να τον πουλήσουν και αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ταλαντούχος χαφ έχει έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των «μεγάλων» της Σούπερ Λιγκ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάποιοι έχουν προλάβουν και έχουν κάνει ήδη τις πρώτες, τελείως διερευνητικές, επαφές και συζητήσεις, ώστε να μάθουν τις προθέσεις-απαιτήσεις τόσο του παίκτη όσο και του συλλόγου του.

Ο Κόβακς, σύμφωνα με το transfermarkt.com, έχει χρηματιστηριακή αξία που φτάνει τις 450.000 ευρώ και σίγουρα αποτελεί μία επιλογή που μπορούν να καλύψουν οι ελληνικές ομάδες.

 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτη «κλοπή» στον ΠΑΟ, έτσι έχασαν την ταλεντάρα - «Φίδια» για Κουρμπέλη, θέλουν Μπακασέτα!

Γιώργος Γεωργίου: Ομάδα της πλάκας - Γελάνε τα τσιμέντα με τον... - Μόνο ένας άξιζε - «Έγκλημα» Σκίμπε με δύο της ΑΕΚ


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags