Facebook Pixel Sportdog.gr | «Λύτρωση» για την Ιταλία στο 92’ - Έφυγε με διπλό από την Πολωνία και μπήκε ξανά στο κόλπο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-10-14 23:38:00

«Λύτρωση» για την Ιταλία στο 92’ - Έφυγε με διπλό από την Πολωνία και μπήκε ξανά στο κόλπο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Λύτρωση» για την Ιταλία στο 92’ - Έφυγε με διπλό από την Πολωνία και μπήκε ξανά στο κόλπο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυσκολή νίκη με 1-0 για την Σκουάντρα Ατζούρα.

Τεράστια νίκη πήραν οι Ιταλοί μέσα στο Χορζόφ επί της Πολωνίας, με ένα γκολ του Μπιράγκι στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η "Σκουάντρα Ατζούρα" πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες, ενώ είχε και δύο δοκάρια με τους Ζορζίνιο και Ινσίνιε.

Από την πλευρά τους οι Πολωνοί απώλεσαν σπουδαία διπλή ευκαιρία στο 72' με τον Ντοναρούμα να αποκρούει το σουτ του Γκροσίτσκι και στη συνέχεια τον Μίλικ να αστοχεί από θέση βολής.

Την παραπάνω φάση την "πλήρωσαν" οι Πολωνοί, καθώς η Ιταλία "λυτρώθηκε" στο 92' με κοντινή προβολή του Μπιράγκι, ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Μπονούτσι από εκτέλεση κόρνερ.

Το 0-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να παίρνει σημαντικό τρίποντο και να πλησιάζει την Πορτογαλία στην πρώτη θέση του ομίλου.

Στα άλλα ματς η Ρωσία επικράτησε με 2-0 της Τουρκίας και ουσιαστικά εξασφάλισε την άνοδό της στην Λίγκα Α, ενώ Ρουμανία και Σερβία έμειναν στο 0-0, με το Μαυροβούνιο να πλησιάζει τους Σέρβους μετά το 4-1 μέσα στην Λιθουανία.

Τέλος, στο 1-1 έμειναν Αζερμπαϊτζάν με Μάλτα και Νήσοι Φερόε με Κόσοβο, ενώ το Ισραήλ επιβλήθηκε εύκολα με 2-0 της Αλβανίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags