Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη ατάκα Χατζηγιοβάνη μετά το γκολ με Εθνική - Πρέπει να τη διαβάσουν όλοι οι παράγοντες!
| 2018-10-16 11:04:00

Μεγάλη ατάκα Χατζηγιοβάνη μετά το γκολ με Εθνική - Πρέπει να τη διαβάσουν όλοι οι παράγοντες!

Sportdog Team
Μεγάλη ατάκα Χατζηγιοβάνη μετά το γκολ με Εθνική - Πρέπει να τη διαβάσουν όλοι οι παράγοντες!

Μπορεί να είναι 20 ετών, αλλά έβαλε τα γυαλιά σε όλους.

«Είναι μεγάλη η χαρά μου τόσο για τη νίκη και τη συνολική μας πορεία που μας φέρνει ένα βήμα πριν την τελική φάση, όσο και για το πρώτο μου γκολ με την Εθνική Ομάδα. Από καθαρή ατυχία δεν είμαστε πρώτοι, αλλά θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια προσήλωση και στα play offs. Είμαστε οικογένεια, είναι σημαντικό το γεγονός ότι πολλά παιδιά προερχόμαστε από τα φυτώρια των ομάδων μας, κι αυτό είναι κι ένα μήνυμα προς τα σωματεία ότι μπορούν να εμπιστεύονται τους Έλληνες ποδοσφαιριστές», ανέφερε ο νεαρός εξτρέμ του Παναθηναϊκού

Στη συνέχεια ο 20χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε: «Κάναμε μια σπουδαία πορεία στην προκριματική φάση και δείξαμε ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Σήμερα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, έστω κι αν παίξαμε για μεγάλο διάστημα με αριθμητικό μειονέκτημα. Δεν έχω καμία προτίμηση για αντίπαλο στα play offs, με όποια ομάδα κι αν αγωνιστούμε θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την πρόκριση στην τελική φάση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags