Facebook Pixel Απίστευτη φήμη για Νικοπολίδη - Του παίρνουν το «κεφάλι» γιατί... - Παρασκήνιο να τραβάς τα μαλλιά σου
| 2018-10-16 14:18:00

Tρελή φήμη για Νικοπολίδη - Του παίρνουν το «κεφάλι» γιατί... - Παρασκήνιο να τραβάς τα μαλλιά σου

του Νίκου Στεργίου
Tρελή φήμη για Νικοπολίδη - Του παίρνουν το «κεφάλι» γιατί... - Παρασκήνιο να τραβάς τα μαλλιά σου

Τι ακούγεται για τον παλαίμαχο άσο; Πού κολλάει ο... Παναθηναϊκός;

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι «τελειωμένος» από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων.

Μπορεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κέρδισε χθες με 2-0 τη Λευκορωσία και να πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ για το Euro 2019, ωστόσο η «Sportday» αναφέρει ότι υπάρχει απόφαση από τα υψηλά κλιμάκια της ΕΠΟ ο πρώην γκολκίπερ να μη συνεχίσει τον «γαλανόλευκο» πάγκο.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, δε μοιάζει και τόσο πιθανό από την άποψη οι ανακατατάξεις στα πόστα των εθνικών ομάδων έγιναν με ψηφοφορία μόλις τον περασμένο Αύγουστο, οπότε θεωρείται κάπως παράλογο δύο μήνες μετά να παρθεί τέτοια απόφαση.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αποτυχημένος, αφού στην ουσία έχασε την απευθείας πρόκριση με την πολύ δυνατή Κροατία στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Βέβαια, στον Αντώνη Νικοπολίδη έχει ασκηθεί έντονη κριτική τελευταία, για κάποιες επιλογές του, όπως για το γεγονός ότι δε χρησιμοποιούσε επανειλημμένως μία από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος, τον Τάσο Χατζηγιοβάννη, του Παναθηναϊκού.

Πάντως, χθες του έδωσε φανέλα βασικού, με τον μικρό να είναι από τους κορυφαίους της Εθνικής, καθώς σκόραρε κιόλας. Αν και για κάποιους θεωρήθηκε ότι ο άσος του Τριφυλλιού «εξέθεσε» με την εμφάνισή του τον παλαίμαχο γκολκίπερ, ο οποίος στα προηγούμενα ματς τον… αγνοούσε.  

Όπως και να έχει, η φημολογία το μέλλον του Αντώνη Νικοπολίδη υπάρχει και από χθες έχει φουντώσει. Παρόλα αυτά, όπως προαναφέραμε, η λογική λέει ότι η ΕΠΟ δεν μπορεί να αναιρέσει τα όσα αποφάσισε και ψήφισε μόλις πριν από δύο μήνες. Κανείς, πάντως, δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά όταν λόγο εντός της ομοσπονδίας έχουν πολλοί κι ενώ μαίνεται ο πόλεμος στο παρασκήνιο ανάμεσα στους ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου ενόψει των εκλογών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Οβίδες» Τοπαλίδη: «Δεν κάνουν για Εθνική, είναι top ονόματα - Τι λέγαμε με Ότο - Τίποτα για Άγγελο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags