Facebook Pixel Αδιανόητο μπάχαλο στην Εθνική - Άγριο «ξύλο» για Aναστασιάδη, βόμβα με Καραγκούνη
| 2018-10-25 09:56:00

Αδιανόητο μπάχαλο στην Εθνική - Άγριο «ξύλο» για Άγγελο, βόμβα με Καραγκούνη - Όλα τα τρελά σενάρια

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αδιανόητο μπάχαλο στην Εθνική - Άγριο «ξύλο» για Άγγελο, βόμβα με Καραγκούνη - Όλα τα τρελά σενάρια

Το «έλα να δεις» στην ΕΠΟ για τον αντι-Σκίμπε. Θα μείνεις άφωνος!

Απίστευτο μπάχαλο επικρατεί αυτή τη στιγμή στις τάξεις της Εθνικής ομάδας όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Μίκαελ Σκίμπε. Μπορεί η υποψηφιότητα του Άγγελου Αναστασιάδη να παραμένει στην επικαιρότητα, καθώς η λύση του Έλληνα τεχνικού βρίσκεται όντως ψηλά στη «γαλανόλευκη» λίστα, ωστόσο μόνο σίγουρο δεν είναι πως θα αναλάβει τις τύχες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Κυρίως γιατί, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, δεν είναι ένα πρόσωπο «κοινής αποδοχής». Για τον έμπειρο προπονητή υπάρχουν αρκετές ενστάσεις τόσο εντός της ομοσπονδίας, όπου υπάρχουν διαφορετικές απόψεις μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου, όσο και στις τάξεις των διεθνών, καθώς υπάρχουν παίκτες, top ονόματα, που αντιδρούν στη συγκεκριμένη επιλογή.

Γι’ αυτό, άλλωστε, ένα από τα τελευταία σενάρια που κυκλοφόρησε ανέφερε ότι ο βοηθός του Άγγελου Αναστασιάδη μπορεί να μπει ο Γιώργος Καραγκούνης, προκειμένου να έχει «πυροσβεστικό» ρόλο εντός των αποδυτηρίων. Αν και, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, μέχρι χθες ο «Κάρα» δεν είχε δεχθεί καμία επίσημη ενόχληση από την ΕΠΟ, ενώ θεωρείται δύσκολο να αναλάβει ξανά πόστο στην Εθνική μετά την πρώτη του θητεία που δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.  

Μάλιστα, το όνομα του παλαίμαχου άσου ακούστηκε και σε μία ακόμα εκδοχή, να αναλάβει τα ηνία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ως δίδυμο με τον Βασίλη Τσιάρτα, σε μια προσπάθεια να ενεργοποιηθεί η «χρυσή» γενιά του 2004.

Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή σχετικά με τον αντικαταστάτη του Μίκαελ Σκίμπε είναι ότι θα είναι λύση, προσωρινή ή μόνιμη, από την εγχώρια αγορά, καθώς, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, δεν υπάρχει μπάτζετ διαθέσιμο για λύση εγνωσμένης αξίας από το εξωτερικό, ειδικά από τη στιγμή που ο Γερμανός τεχνικός δεν κάνει πίσω στο θέμα της αποζημίωσης. Γι’ αυτό παραμένουν στο προσκήνιο ονόματα όπως του Γιάννη Αναστασίου και του Μιχάλη Γρηγορίου.

Πάντως, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αυτή τη στιγμή τι θα γίνει και ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» για τον «γαλανόλευκο» πάγκο. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά, μιας και οι προτάσεις πέφτουν βροχή και οι πιέσεις απ’ όλες τις πλευρές είναι αφόρητες. Γι’ αυτό δεν ακραίο τελικά η ΕΠΟ να επιλέξει να πορευθεί ενόψει των επόμενων αγώνων του Νοεμβρίου με υπηρεσιακό προπονητή τον Κώστα Τσάνα, προκειμένου να έχει χρόνο και… ηρεμία να επιλέξει για του χρόνου τον αντικαταστάτη του Μίκαελ Σκίμπε.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος διεθνής με Αναστασιάδη - Ατάκα-φωτιά: «Με αυτόν εγώ δεν παίζω» - Ποιος τα κάνει κόλαση;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags