Facebook Pixel Ρεσιτάλ παπα-Χρήστου για ΠΑΟΚ - «Τέλος στα ρεζιλίκια με Αναστασιάδη - Για πλάκα τον Παναθηναϊκό»
| 2018-10-29 13:15:00

Ρεσιτάλ παπα-Χρήστου: «Τέλος στα ρεζιλίκια με Άγγελο - Για πλάκα τον ΠΑΟ - Αγαπημένος παίκτης ο...»

του Γιώργου Κτενά
Ρεσιτάλ παπα-Χρήστου: «Τέλος στα ρεζιλίκια με Άγγελο - Για πλάκα τον ΠΑΟ - Αγαπημένος παίκτης ο...»

Απολαυστική συνέντευξη στο Sportdog για Εθνική, ΠΑΟΚ, ντέρμπι.

Ως την ιδανική λύση για την Εθνική ομάδα χαρακτήρισε τον Άγγελο Αναστασιάδη στο sportdog.gr ο παπα-Χρήστος Μήτσιος, ο οποίος διατηρεί άριστη σχέση με τον Έλληνα τεχνικό.

Αναφέρθηκε σε όλα τα θετικά στοιχεία που διαθέτει ο έμπειρος προπονητής και θα φανούν χρήσιμα στην Εθνική ομάδα, αλλά τόνισε την ανάγκη να μην μπούμε στη διαμάχη Βορρά-Νότου με την επιλογή του.

Ακόμα, μίλησε για τον ΠΑΟΚ και το φετινό πρωτάθλημα, αποκάλυψε ότι αγαπημένος του ποδοσφαιριστής είναι ο Δημήτρης Πέλκας, αλλά και ότι περιμένει εύκολη νίκη στο ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού.

Πώς είδατε την απόφαση της ΕΠΟ για τον Άγγελο Αναστασιάδη και την έλευσή του στην Εθνική ομάδα;

«Αναμενόμενη αλλαγή. Η Εθνική έχει χρόνια τώρα που γίνεται ρεζίλι, δεν μπορούμε να έχουμε προπονητές που δεν έχουν όρεξη. Πρέπει να αλλάξει αυτό και θα αλλάξει τώρα με τον Άγγελο. Πάντα μια καινούργια πρόσληψη έχει θετικά στοιχεία και λειτουργεί ευεργετικά για μια ομάδα. Ευχόμαστε να πετύχει. Θεωρώ ότι είναι ο ιδανικός για την Εθνική ομάδα».

Αγωνιστικά περιμένετε να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα τής Εθνικής ομάδας με τον Άγγελο στην άκρη του πάγκου;

«Αφού τελείωσαν οι εποχές Ρεχάγκελ και Σάντος, η Εθνική ομάδα χρειάζεται κάποιον σαν τον Άγγελο Αναστασιάδη. Γιατί είναι άτομο που δουλεύει πολύ, πονάει αυτό που κάνει, είναι πατριώτης, παθιασμένος και αυτά τα στοιχεία είναι που έχει ανάγκη η Εθνική ομάδα. Ας αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια. Μην μπούμε στην απαράδεκτη ιστορία Βορρά-Νότου. Γιατί ήδη άρχισα να ακούω ότι τώρα με τον Άγγελο ο ΠΑΟΚ θα έχει περισσότερους παίκτες του στην Εθνική. Μήπως να σκεφτούμε το ανάποδο: Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στη βαθμολογία, μήπως αξίζει να έχει περισσότερους παίκτες στην Εθνική;».

Πολλοί κατηγορούν τον Άγγελο Αναστασιάδη για το πώς παρουσιάζει τη σχέση του με τον Θεό. Ποια είναι η δική σας άποψη;

«Νομίζω ότι όταν τέτοια πράγματα σχολιάζονται αρνητικά, είναι ανάξια λόγου. Από την άλλη πλευρά, όμως, και ο ίδιος ο Άγγελος δεν θα έπρεπε να εκφράζεται τόσο τακτικά για τον Θεό και την Παναγία, ακόμα και σε αγωνιστικά θέματα. Έχουν άλλον ρόλο, δεν πρέπει να βγαίνουν συνεχώς μπροστά, φάτσα φόρα».

Μια τελευταία ερώτηση πριν κλείσουμε: Θα κατακτήσει ο ΠΑΟΚ τον φετινό τίτλο; Πλησιάζει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Η ομάδα πηγαίνει καλά, έχει δέσει και το αποτέλεσμα εναντίον της Βίντι ήταν μια κακή παρένθεση. Θεωρώ ότι από το παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού θα κάνουμε νίκες. Με τον Παναθηναϊκό, μάλιστα, βλέπω εύκολη νίκη. Αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Δημητράκης Πέλκας, αλλά όλους τους ποδοσφαιριστές μας τους αγαπώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είναι οριστικό: Toν «τελείωσε» ο Ραζβάν - Φοβερή απόφαση πριν τον ΠΑΟ - Όνομα με μεγάλο συμβόλαιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags