Facebook Pixel Φοβερή εξέλιξη στον Παναθηναϊκό, κίνδυνος μετά τον ΠΑΟΚ - Τρέχει και δε φτάνει ο Δώνης
| 2018-10-30 10:36:00

Φοβερή εξέλιξη στον ΠΑΟ, κίνδυνος μετά την Τούμπα - «Ακυρώνονται» όλα, τρέχει και δε φτάνει ο Δώνης

του Νίκου Στεργίου
Φοβερή εξέλιξη στον ΠΑΟ, κίνδυνος μετά την Τούμπα - «Ακυρώνονται» όλα, τρέχει και δε φτάνει ο Δώνης

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα στο Τριφύλλι. Ποιοι άναψαν φωτιές. 

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να είχε καλλιεργηθεί η προσδοκία ότι έχει τη δυνατότητα να «χτυπήσει» τον ΠΑΟΚ μέσα στη φλεγόμενη Τούμπα, ωστόσο αποδείχθηκε ότι τα «μωρά» του Γιώργου Δώνη δεν είναι ακόμα έτοιμα να ανταγωνιστούν την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή για τους περισσότερους.

Είναι ενδεικτικό ότι ο παίκτης-αποκάλυψη του φετινού Παναθηναϊκού, ο Τάσος Χατζηγιοβάννης, ήταν «αόρατος», όπως και ο Νίκος Μπουζούκης, ο οποίος φάνηκε ότι χρειάζεται ακόμα πολλές παραστάσεις για να σταθεί απέναντι σε παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία, όπως ο Πόντους Βέρνμπλουμ.

Βέβαια, οι περισσότεροι «πράσινοι» βρέθηκαν σε κακή μέρα. Στην άμυνα ο Φάνης Μαυρομάτης είχε πάρα πολλά προβλήματα κόντρα στον εξαιρετικά φορμαρισμένο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και οι περισσότερες σωτήριες επεμβάσεις έγιναν από τον πιο «ψημένο» Δημήτρη Κολοβέτσιο, ενώ στη μεσαία γραμμή ο γιος του Γιώργου Δώνη, Χρήστος, δεν μπορούσε να βοηθήσει ούτε στην ανασταλτικά, ούτε δημιουργικά. Όσον αφορά τη γραμμή κρούσης, ο Φεντερίκο Μακέντα πάλευε μόνος του, καθώς ο πιτσιρικάς, Αργύρης Καμπετσής, για μια ακόμα φορά, δεν άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του.

Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να κατηγορήσει αυτούς τους παίκτες για τη χθεσινή ήττα, ειδικά μετά τα όσα είχαν πετύχει μέχρι να φτάσουν αήττητοι στην Τούμπα. Προφανώς η συγκεκριμένη ομάδα έχει πολύ δρόμο μπροστά της κι αυτό διαπιστώθηκε απέναντι σε ένα πιο έμπειρο και δυνατό σύνολο. Οι περισσότεροι «πράσινοι» δεν έχουν παραστάσεις από τέτοια παιχνίδια και ήταν μοιραίο κάποια στιγμή να… λυγίσουν. Ήταν σε μεγάλο βαθμό φυσιολογική η συγκεκριμένη εξέλιξη, ειδικά όταν ο αντίπαλος ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Πάντως, η χθεσινή ήττα απέδειξε και κάτι ακόμα. Πως αρκετοί παίκτες από τον Παναθηναϊκό, που μέχρι τώρα λεγόταν και γραφόταν ότι είναι έτοιμοι για το μεγάλο «μπαμ» στην καριέρα τους, ή πως ετοιμάζονται για μεταγραφή στο εξωτερικό, θα πρέπει να… φάνε αρκετά ψωμιά ακόμα για να θεωρηθούν έτοιμοι ποδοσφαιριστές. Και, φυσικά, μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδρασή τους από εδώ και πέρα. Μετά, δηλαδή, την πρώτη ηχηρή «σφαλιάρα». Σε αυτό, βέβαια, θα παίξει ρόλο και η διαχείριση του Γιώργου Δώνη, ο οποίος καλείται να κρατήσει υψηλά το ηθικό αυτών των παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Μπαμ» με Σπιριντόνοβιτς - Τον «χτυπάει» top ελληνική ομάδα - Όργιο φημών για deal - Ποια είναι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags