Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έχει βρει κι άλλον... Αρμενάκα ο Νταμπίζας σε Αυστραλία και Γερμανία
| 2018-11-20 22:05:00

Αποκάλυψη: Σαρώνει την υφήλιο ο Νταμπίζας - Εκεί ψάχνει - Έτοιμα δύο διαμαντάκια… αλά Αρμενάκα

του Νίκου Στεργίου
Αποκάλυψη: Σαρώνει την υφήλιο ο Νταμπίζας - Εκεί ψάχνει - Έτοιμα δύο διαμαντάκια… αλά Αρμενάκα

«Στρατολογεί» τα πάντα, χτίζει το μέλλον του ΠΑΟ. Όλα εδώ.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αποκτήσει ξένους παίκτες τον Ιανουάριο, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να επενδύσει σε Έλληνες, και μάλιστα κάτω των 23 ετών (δικαιούται μόνο έναν ελεύθερο ή δανεικό άνω των 23).

Τέτοια περίπτωση είναι ο Έλληνας ομογενής, Παναγιώτης Αρμενάκας. Τον διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αυστραλίας ανακάλυψε ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, Νίκος Νταμπίζας, και τον έφερε στην Ελλάδα, όπου προπονείται με τον Παναθηναϊκό και θεωρείται αρκετά πιθανό να αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από τις πρώτες ημέρες της επιστροφής Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό, ο έμπειρος παράγοντας «χτενίζει» όχι μόνο την ελληνική αγορά, αλλά παράλληλα έχει απλώσει δίκτυο σε ολόκληρο τον πλανήτη με στόχο των εντοπισμό ταλαντούχων ομογενών παικτών.

Η περίπτωση του Αρμενάκα ήταν γνωστή από το περασμένο καλοκαίρι, με το όνομα του 20χρονου εξτρέμ να έχει συνδεθεί από τότε με τον Παναθηναίκό.

Οι πληροφορίες του Sportdog.gr, όμως, αποκαλύπτουν ότι στο Τριφύλλι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει τουλάχιστον άλλος ένας… Αρμενάκας!

Συγκεκριμένα, καλά ενημερωμένες πηγές του Sportdog αναφέρουν ότι ο Νταμπίζας «ξεψαχνίζει» την αγορά της Αυστραλίας, έχοντας εντοπίσει κι άλλες περιπτώσεις Ελλήνων ομογενών. Όχι μόνο αυτό, αλλά από τις ίδιες πληροφορίες προκύπτει ότι ο τεχνικός διευθυντής των Πρασίνων έχει ξεχωρίσει και 1-2 νεαρούς παίκτες από φυτωριακές ομάδες της Γερμανίας!

Χτίζει το μέλλον του τριφυλλιού ο «Ντάμπι»...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags