Facebook Pixel Αδιανόητα σκηνικά στην ΑΕΚ - Αυτοί «παίζουν ξύλο» - «Στέλνει» Αραούχο ο…
| 2018-11-21 12:08:00

Αδιανόητα σκηνικά στην ΑΕΚ - Αυτοί «παίζουν ξύλο» - Τα πάνω-κάτω τον Γενάρη - «Στέλνει» Αραούχο ο…

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αδιανόητα σκηνικά στην ΑΕΚ - Αυτοί «παίζουν ξύλο» - Τα πάνω-κάτω τον Γενάρη - «Στέλνει» Αραούχο ο…

Τι συμβαίνει στην Ένωση με τις μεταγραφές; Διάβαζε μόνο Sportdog…

Φοβερά πράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ, καθώς από εκεί που υπάρχει διαρροή μέσα από την ομάδα ότι τον Γενάρη θα γίνει μόνο μία κίνηση ενίσχυσης, ενός χαφ δηλαδή, στο προσκήνιο συντηρούνται ονόματα... επιθετικών.

Μάλιστα, η εφημερίδα «Ώρα» στο σημερινό της πρωτοσέλιδο (δείτε το ΕΔΩ) κάνει λόγο ακόμα και για ραντεβού για τον Λουτσιάνο Νάρσινγκ, για τον οποίο από χθες έχουμε σημειώσει τις δυσκολίες που υπάρχουν, ενώ αναφέρεται η θετική εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον Φράνκο Μάζουρεκ του Παναιτωλικού. Κάτι που, πάντως, επιβεβαιώνουν και οι πληροφορίες του sportdog.gr, ότι, δηλαδή, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αρέσει πολύ στον τεχνικό της Ένωσης, χωρίς, όμως, να έχει γίνει ακόμα επίσημη κίνηση. 

Συν του ότι πάντα υπάρχει στο ρεπορτάζ από χθες το όνομα του Σέρχιο Αραούχο, μια περίπτωση, βεβαίως, που σας έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή ότι είναι πολύ ακριβή για τα δεδομένα της Ένωσης, ενώ χθες υπήρξε και η σχετική διάψευση.

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι είναι πολύ νωρίς για την ΑΕΚ να γίνεται από τώρα λόγος για μεταγραφές, καθώς μέχρι την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αρκετά μπορεί να ανατραπούν. Πολλά θα εξαρτηθούν, άλλωστε, από τη βαθμολογική θέση της Ένωσης τότε κι αν θα υπάρχει απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει σε αυτή τη φάση ποιες θα είναι οι εξελίξεις με τους παίκτες που δεν έχουν ανανεώσει το συμβόλαιό τους. Αν, για παράδειγμα, υπάρχει οριστικό ναυάγιο με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ή τον Τάσο Μπακασέτα, θεωρείται βέβαιο ότι στην ΑΕΚ θα ψάξουν για τους αντικαταστάτες τους.

Το ίδιο ισχύει ακόμα και για τον Σέρχιο Αραούχο, καθώς σε περίπτωση που ο Πάκο Ερέρα δεν τον υπολογίζει στη Λας Πάλμας, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο η ισπανική ομάδα να θέλει να τον δανείσει τον Γενάρη για να απαλλαγεί από μέρος του μεγάλου συμβολαίου του.

Αυτή τη στιγμή, δηλαδή, ισχύει πως η ΑΕΚ πάει για ένα χαφ, αφού αυτή η μεταγραφή θα γίνει ό,τι και να συμβεί, ακόμα κι αν σημειωθεί η μεγάλη ανατροπή παραμονής με τον Αντρέ Σιμόες, αν και κάτι τέτοιο δε διαφαίνεται. Ωστόσο, σε ένα μήνα όλα μπορεί να έχουν ανατραπεί. Υπομονή λοιπόν…  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Αραούχο τώρα; Σκάει «μπαμ» 10 εκατομμυρίων στην ΑΕΚ - Γι' αυτόν τα σπρώχνουν - Θα μείνεις κάγκελο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags