Facebook Pixel Τεράστιο «deal» από Μαρτίνς με Κούτρη - Tότε σκάει στον Ολυμπιακό - «Φτιάχνει» τον Μαρινάκη
| 2018-11-21 13:15:00

Τεράστιο «deal» Μαρτίνς - Τον εκτινάσσει και σπάει ταμεία - Tότε σκάει και «φτιάχνει» τον Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστιο «deal» Μαρτίνς - Τον εκτινάσσει και σπάει ταμεία - Tότε σκάει και «φτιάχνει» τον Μαρινάκη

Τρελαίνει κόσμο ο μικρός. Διάβασε τι «ψήνεται» και θα μείνεις.

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στον Ολυμπιακό είναι ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος καθημερινά εμπλέκεται σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια.

Τελευταία γράφτηκε, μάλιστα, ότι η Γουέστ Χαμ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση άνω των 5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, κάτι που, βεβαίως, δύσκολα μπορεί να έχει βάση αυτή την εποχή.

Όπως και να έχει, είναι γεγονός ότι ο Έλληνας άσος έχει ξαναβγεί στο «κάδρο» κι από τότε που ο Πέδρο Μαρτίνς τον επανέφερε στην αρχική 11άδα το ενδιαφέρον τον υποψήφιων μνηστήρων έχει αυξηθεί.

Ο νεαρός μπακ δεδομένα βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, οι οποίες των τσεκάρουν, αλλά θα περιμένουν να τον δουν και στην πορεία της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, αυτή τη στιγμή το πιο ζωηρό ενδιαφέρον υπάρχει από τις Άουγκσμπουργκ και Ρεν, ενώ ενδεχομένως στο παιχνίδι να έχει μπει δυναμικά και η Πάρμα.

Βέβαια, στο λιμάνι δεν έχουν καμία διάθεση να συζητήσουν τώρα καμία πρόταση, αν και εφόσον προκύψει κάτι επίσημο μέσα στον Γενάρη. Όλες οι κουβέντες που μπορεί να γίνουν είναι με ορίζοντα καλοκαιριού, καθώς στον Πειραιά έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει στα μέσα της σεζόν βασικός παίκτης.

Εξάλλου, πολλά θα εξαρτηθούν στον Ολυμπιακό από τους στόχους που θα υπάρχουν στην ομάδα εκείνο το διάστημα. Αν, δηλαδή, η ομάδα θα συνεχίζει στην Ευρώπη κι αν θα βρίσκεται μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μιας και σε αυτό το ενδεχόμενο είναι ακόμα πιο δύσκολο να προχωρήσει κάποια πώληση.

Υπάρχει, άλλωστε, η άποψη πως ο Λεονάρντο Κούτρης δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα όλο το ταλέντο του και ότι έχει ακόμα πολλά να δείξει για να ανεβάσει τη χρημαστηριακή του αξία. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ξέρει να απογειώνει την τιμές των παικτών και να προχωράει σε κορυφαίες συμφωνίες με συλλόγους του εξωτερικού και μάλλον για τον Λεονάρντο Κούτρη είναι κάπως νωρίς για να γίνει τώρα το μεγάλο deal

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρόταση-βόμβα στον Ολυμπιακό - Αυτή η ομάδα του δίνει πάνω από 5 εκατ. ευρώ - Απίστευτο για ποιον

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags