Facebook Pixel Τι συνέβη με Παντελίδη και Παράσχο
| 2018-11-21 16:45:00

Άνω-κάτω όλη η Superleague - Πάρε-δώσε που δεν έχουν ξαναγίνει - Να τραβάς τα μαλλιά σου...

Sportdog Team
Άνω-κάτω όλη η Superleague - Πάρε-δώσε που δεν έχουν ξαναγίνει - Να τραβάς τα μαλλιά σου...

Ποιος πήγε πού, πώς και... πότε; Τρομερά πράγματα!

Οι αλλαγές προπονητών στη Σούπερ Λιγκ συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό και την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς ο Σάββας Παντελίδης παραιτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης και ανηφόρισε για τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, ενώ ο Γιώργος Παράσχος επέστρεψε στους πάγκους αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Αρκαδίας.

Η επιλογή του έμπειρου τεχνικού, προφανώς και δείχνει την ανησυχία που επικρατεί πλέον στη διοίκηση της ομάδας, καθώς βλέποντας την να παραμένει τόσο χαμηλά στη βαθμολογία, αγχώνονται ακόμα και για τη σωτηρία. Ο Παράσχος ωστόσο έχει την εμπειρία για να… στρώσει την κατάσταση και να βοηθήσει τον Αστέρα να βγει επιτέλους από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Βέβαια, το πιθανότερο σενάριο τη δεδομένη στιγμή, είναι πως δεν θα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι, ασχέτως τι αναφέρει το συμβόλαιό του, καθώς οι Αρκάδες θέλουν να επιστρέψουν στο πετυχημένο μοντέλο των ξένων τεχνικών.

Όσον αφορά τον Παντελίδη, το… διαζύγιο του με την ομάδα της Αρκαδίας ήταν αναμενόμενο, καθώς όλοι ήξεραν πως αν δεν νικούσε ούτε στη Λαμία, τότε θα ήταν αδύνατον να παραμείνει στον πάγκο.

Άλλωστε, εδώ και τουλάχιστον είκοσι ημέρες, υπήρχαν σενάρια για τον Άρη, τα οποία τελικά και επιβεβαιώθηκαν, παρά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις που υπήρχαν τόσο από τους Κίτρινους όσο και από το περιβάλλον του Έλληνα προπονητή.

Τελικά, παρά τα όσα… διέρρεαν για ταξίδια στο εξωτερικό, οι Καρυπίδης και Διαμαντόπουλος είχαν αποφασίσει να «ψωνίσουν» αυτή τη φορά από την Ελλάδα και περίμεναν πότε θα βγει το πολυαναμενόμενο διαζύγιο του Αστέρα με τον Παντελίδη. 

Άλλωστε, σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ώρες, η συμφωνία τους είχε κλείσει από την περασμένη Πέμπτη, πολύ πριν μείνει και επίσημα άνεργος ο πρώην κόουτς του Αστέρα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags