Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονίζει η μαρτυρία του οδηγού του πούλμαν της Μπόκα: «Σαν πόλεμος - Έχασα τις αισθήσεις μου»
| 2018-11-25 15:53:00

Συγκλονίζει η μαρτυρία του οδηγού του πούλμαν της Μπόκα: «Σαν πόλεμος - Έχασα τις αισθήσεις μου»

Sportdog Team
Συγκλονίζει η μαρτυρία του οδηγού του πούλμαν της Μπόκα: «Σαν πόλεμος - Έχασα τις αισθήσεις μου»

Σοκάρουν τα λόγια του.

Μόνο σοκ προκαλούν τα λόγια του οδηγού του πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς, που δέχτηκε επίθεση με πέτρες από τους οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ έξω από το "Μονουμεντάλ".

«Η αλήθεια είναι πως αποφεύχθηκε μία τραγωδία. Σε απόσταση 500 μέτρων από το Μονουμεντάλ, στην οδό Moνκρόε, άρχισε μία πυκνή εκτόξευση αντικειμένων και μπουκαλιών ενάντια στο λεωφορείο.

Το πλήθος των οπαδών στις γωνίες των δρόμων και το μεγάλο πλήθος στην είσοδο του πάρκινγκ του σταδίου με κάνει να πιστεύω ξεκάθαρα πως επρόκειτο για μία προγραμματισμένη ενέδρα.

Έχω θολές αναμνήσεις από εκείνη τη στιγμή, θυμάμαι μόνο ότι έχασα τις αισθήσεις μου για μερικές στιγμές έχοντας δεχτεί χτύπημα από μία πέτρα που έσπασε το αριστερό παράθυρο.

Ευτυχώς ο Οράσιο Παολίνι, ο αντιπρόεδρος της Μπόκα, καθόταν δίπλα μου και έσπευσε να αρπάξει το τιμόνι για να αποφύγουμε να τρακάρουμε κάπου.

Ανέκτησα τις αισθήσεις μου όταν μπήκαμε στο γκαράζ. Ήταν τρομερό, έμοιαζε λες και είχαμε μπει σε πολεμική ζώνη» ήταν τα λόγια του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags