Facebook Pixel Sportdog.gr | ΠΑΣάς με Κρίζμαν – Τα Γιάννινα 2-0 τον Λεβαδειακό
| 2018-11-25 19:07:00

ΠΑΣάς με Κρίζμαν – Τα Γιάννινα 2-0 τον Λεβαδειακό

Sportdog Team
ΠΑΣάς με Κρίζμαν – Τα Γιάννινα 2-0 τον Λεβαδειακό

Βαθμολογική ανάσα για τον Άγιαξ της Ηπείρου.

Νίκη μετά από 7 αγωνιστικές πέτυχε ο ΠΑΣ. Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού και πήρε βαθμολογική ανάσα. Οι Γιαννιώτες είχαν να χαρούν τρίοντο από την 4η αγωνιστική όταν είχε επικρατήσει 1-0 του Άρη στους Ζωσιμάδες.

Ο ΠΑΣ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, ανέλαβε την κατοχή (στο 76% στο πρώτο ημίχρονο), έγινε από πολύ νωρίς απειλητικός, φτιάχνοντας ευκαιρίες και στο 18' ευτύχησε να προηγηθεί με ωραία κεφαλιά του Κρίζμαν, ύστερα από σέντρα του Μπουκουβάλα. Ο Λεβαδειακός που είχε μπει πολύ νωχελικά στο παιχνίδι έδειξε σφυγμους στο 28' όταν απείλησε για πρώτη φορά μετά από κόρνερ και άρχισε από εκείνο το σημείο να ανεβάζει τις γραμμές του. Στο 43' οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Μαρκόφσκι αλλά το γκολ ακυρώθηκε, ορθώς, ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ έκανε εξίσου δυναμική είσοδο, έφτιαξε φάση στο 49' και στο 50' έκανε το 2-0 με φοβερό γκολ του Κριζμάν, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με ανάποδο ψαλίδι, ύστερα από σέντρα του Αποστολόπουλου. Στο 71' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσουν μία και καλή τη νίκη. Ο Όμο έκανε λάθος πάσα προς τα πίσω, ο Νικολιάς όμως δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Μπάγιτς που απέκρουσε σε κόρνερ!

Στο 80' ο Λεβαδειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει με την κεφαλιά του Ζησόπουλου που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην αντεπίθεση ο ΠΑΣ βρέθηκε κοντά στο 3-0 αλλά ο Μπάγιτς είχε καλή τοποθέτηση και μπλόκαρε τη μπάλα.

Το 2-0 παρέμεινε με τον ΠΑΣ να επιστρέφει στις νίκες και να παίρνει βαθμολογική ανάσα, ξεκολλώντας από την προτευλευταία θέση της βαθμολογίας. Οι Γιαννιώτες είναι πλέον 12οι με 10 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός παρέμεινε 13ος με 7.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης/4-3-3): Βελλίδης - Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος – Νικολιάς, Λίλα, Γιάκος – Ντόλοβατς (46' Ξυδάς), Παμλίδης (84' Σιόντης), Κρίζμαν (78' Αθανασιάδης)

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο/4-2-3-1): Μπάγιτς – Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κρνέτα – Καραχάλιος, Όμο (75' Καθάριος) – Σαβαντογκό, Στανόγεβιτς (57' Ιωαννίδης), Νανγκίς (56' Μάνγκας) - Μαρκόφσκι

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags