Facebook Pixel Sportdog.gr | Είναι απίστευτο: Δεν φαντάζεστε πού σκέφτονται να κάνουν τον τελικό της Ρίβερ με την Μπόκα!
| 2018-11-26 10:50:00

Είναι απίστευτο: Δεν φαντάζεστε πού σκέφτονται να κάνουν τον τελικό της Ρίβερ με την Μπόκα!

Sportdog Team
Είναι απίστευτο: Δεν φαντάζεστε πού σκέφτονται να κάνουν τον τελικό της Ρίβερ με την Μπόκα!

Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα το δεχτούν οι δύο ομάδες.

Στον... αέρα βρίσκεται ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και τη Μπόκα Τζούνιορς, έπειτα από την αναβολή του εξαιτίας όσων έγιναν έξω από το "Μονουμεντάλ" κατά την άφιξη των φιλοξενούμενων.

Ο αγώνας δεν μπορεί δεδομένα να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω της συνόδου της G20, ενώ θα πρέπει να διεξαχθεί πριν τις 12 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που ξεκινάει στα ΗΑΕ το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και στο οποίο θα πρέπει να πάρει μέρος η κάτοχος του Λιμπερταδόρες.

Για αυτό το λόγο οι υπεύθυνοι σκέφτονται να διεξαγάγουν τον τελικό στο Άμπου Ντάμπι (!), προκειμένου, όποια ομάδα επικρατήσει να μείνει εκεί για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Φυσικά, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα, αφού παραμένει ερωτηματικό το αν θα δεχτούν μια τέτοια πρόταση, Ρίβερ και Μπόκα. Και να την δεχτούν, πάντως, η ημερομηνία της αναμέτρησης παραμένει στον "αέρα".

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags