Facebook Pixel Sportdog.gr | Άγριο ξέσπασμα με βρισιές από Μαραντόνα όταν έμαθε ότι ο τελικός θα γίνει στο «Μπερναμπέου»!
| 2018-11-30 18:10:00

Άγριο ξέσπασμα με βρισιές από Μαραντόνα όταν έμαθε ότι ο τελικός θα γίνει στο «Μπερναμπέου»!

Sportdog Team
Άγριο ξέσπασμα με βρισιές από Μαραντόνα όταν έμαθε ότι ο τελικός θα γίνει στο «Μπερναμπέου»!

Ποιος είδε τον Ντιέγκο και δεν τον φοβήθηκε...

Με απίστευτες εκφράσεις και ύβρεις αναφέρθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον πρόεδρο της Conmebol, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, για το γεγονός πως ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς θα διεξαχθεί στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

"Σε αυτόν τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες (σ.σ. ο πρόεδρος της Conmebol), έχω να τον ρωτήσω ένα πράγμα: τι στο διάβολο να κάνω εάν η οικογένειά μου θέλει να δει το Ρίβερ-Μπόκα;

Θα πρέπει να πάμε όλοι στην Μαδρίτη; Ούτε είμαστε όλοι Μάκρι (σ.σ. ο πρόεδρος της Αργεντινής). Ξέρετε πόσο θα κοστίσει σε έναν φίλαθλο από την Αργεντινή όλο αυτό;", δήλωσε αρχικά ο Μαραντόνα , για να συνεχίσει με το ίδιο φουλ επιθετικό ύφος.

"Ε λοιπόν, αγαπητέ πουτ@ν@ς γιε, φτιάξε ένα σχέδιο ασφαλείας και πήγαινε να κάνεις τον τελικό στο γήπεδο της Βέλες Σάρσφιλντ, γιατί όχι; Η αλήθεια είναι πως αυτοί οι άνθρωποι είναι το πρόβλημα του ποδοσφαίρου.

Δεν είναι σε θέση να υποστηρίξουν τα καθήκοντα που έχουν, μιλάμε για μία τρέλα. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ο Ντομίνγκες κάνει το γύρο του κόσμου και μιλάει για ποδόσφαιρο..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags