Facebook Pixel Sportdog.gr | Κετσετζόγλου: «Να βγει ένας... Γιόχανσον, δεν αποκλείω για Κονέ - Θεία δίκη το χέρι του Βιεϊρίνια»
| 2018-12-04 12:04:00

Κετσετζόγλου: «Να βγει ένας... Γιόχανσον, δεν αποκλείω για Κονέ - Θεία δίκη το χέρι του Βιεϊρίνια»

Sportdog Team
Κετσετζόγλου: «Να βγει ένας... Γιόχανσον, δεν αποκλείω για Κονέ - Θεία δίκη το χέρι του Βιεϊρίνια»

Έκανε... αποκαλύψεις ο γνωστός δημοσιογράφος.

Για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ και το ενδεχόμενο επιστροφής του Παναγιώτη Κονέ (σας είχε γράψει για αυτό σε προηγούμενο ρεπορτάζ το sportdog.gr) στην Ένωση μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o ρεπόρτερ των Κιτρινόμαυρων, Κώστας Κετσετζόγλου. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην φάση με το χέρι του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο χθεσινό (3/12) ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λαμία, τονίζοντας ότι αυτή η φάση θα τον κυνηγάει όλη την χρονιά, μετά από τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στο Open TV περί κλεμμένου πρωταθλήματος από την ΑΕΚ.

«Είναι αρκετές οι πιθανότητες αν η ΑΕΚ βρει αυτό που θέλει να πάρει και δύο παίκτες για το κέντρο. Θεωρώ πως χρειάζεται δύο παίκτες η ομάδα, έναν αμυντικό χαφ και έναν με πιο δημιουργικό ρόλο», τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου και πρόσθεσε: «Είναι δεδομένο κοιτάζουν τη σκανδιναβική αγορά. Έχουν πάρει από εκεί τον Γιόχανσον, αλλά και τον Αϊντάρεβιτς το χειμώνα. Ελπίζουμε τώρα να βγει… Γιόχανσον. Υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Αρέγκι, ενώ το όνομα του Ντιένγκ που βγήκε από την Αλγερία είναι πιθανό να απασχολεί». 

Σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του Παναγιώτη Κονέ, είπε: «Υπήρχε ενθουσιασμός στους φιλάθλους με την παρουσία του στην εκπομπή του Ντέμη. Ποτέ δεν το αποκλείω να προκύψει ζήτημα επιστροφής, αλλά αν τον πάρει η ΑΕΚ θα λένε πως απέκτησε παίκτη που έχει να παίξει έξι μήνες». 

Τέλος, σχολίασε το χέρι του Βιεϊρίνια: «Μοιάζει με θεία δίκη μετά τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του Ντέμη και παλιότερα. Αυτή η φάση θα τον κυνηγά σε όλη τη χρονιά». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags