Facebook Pixel Sportdog.gr | Ειρωνικός όσο δεν πάει ο Μέρτενς για την πινακίδα “This is Anfield”: «Είναι αυτό τόσο ιδιαίτερο;»
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-11 17:10:00

Ειρωνικός όσο δεν πάει ο Μέρτενς για την πινακίδα “This is Anfield”: «Είναι αυτό τόσο ιδιαίτερο;»

Sportdog Team
Ειρωνικός όσο δεν πάει ο Μέρτενς για την πινακίδα “This is Anfield”: «Είναι αυτό τόσο ιδιαίτερο;»

Δεν εντυπωσιάστηκε από την θρυλική πινακίδα στο γήπεδο της Λίβερπουλ.

Μια υποτιμητική δήλωση για την πινακίδα που αναγράφει "This is Anfield", στο γήπεδο της Λίβερπουλ, έκανε ο άσος της Νάπολι, Ντρις Μέρτενς, τονίζοντας ότι δεν φοβάται την δύσκολη έδρα των Κόκκινων, αφού τους έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν με την φανέλα της Ουτρέχτης.

«Η πιο δυνατή μου ανάμνηση είναι ότι έχουν μια πινακίδα που λέει “This is Anfield” και όλοι μιλούσαν γι’ αυτό, οπότε σκέφτηκα ότι θα είναι πολύ μεγάλη. Διέσχισα τα αποδυτήρια και ρώτησα: Που είναι αυτό το πράγμα; Και μου είπαν ότι το πέρασα και δεν το πρόσεξα. Έτσι στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάζω αυτό το μικρό πραγματάκι και ρωτάω, “είναι αυτό τόσο ιδιαίτερο;”», είπε με υποτιμητικό τόνο ο Βέλγος. 

«Το ποδόσφαιρο στην Ιταλία είναι τρελό και οι άνθρωποι είναι πολύ τρελοί, επίσης, οπότε νομίζω ότι είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Για μένα θα με σπρώξει σε ένα διαφορετικό επίπεδο, αυτές είναι οι νύχτες που θέλουμε να παίξουμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags