Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης:
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-14 10:20:00

«Τρελάθηκε» ο Μαρινάκης - Γι’ αυτόν τινάζει την μπάνκα - Μεταγραφή αεροδρομίου - Παράνοια παντού

του Παναγιώτη Νικολάου
«Τρελάθηκε» ο Μαρινάκης - Γι’ αυτόν τινάζει την μπάνκα - Μεταγραφή αεροδρομίου - Παράνοια παντού

Τσίτα τα γκάζια μετά την ιστορική πρόκριση. Έρχεται παικταράς!

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Παρά την ονοματολογία των τελευταίων ημερών, από την πρώτη στιγμή στο Sportdog είχαμε επισημάνει πως το κάθε τι αναφορικά με τις κινήσεις του Ολυμπιακού στην προσεχή μεταγραφική περίοδο θα αποφασίζονταν μετά το ματς με τη Μίλαν.

Αυτό πλέον έφερε μια ιστορική πρόκριση στους «ερυθρόλευκους» και παράλληλα μια άκρως επικερδή, αφού όπως εκτιμάται,  οι εισπράξεις τους από τη φετινή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ -ακόμη και αν αποκλειστούν στους «32»- θα προσεγγίσουν τα 10 εκατ. ευρώ. Ποσό ικανό να αλλάξει τα δεδομένα για τον Ιανουάριο.

Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του, έκανε λόγο για «1-2 παίκτες», με την προϋπόθεση, όπως επισήμανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, «να κάνουν τη διαφορά». Είναι πασίγνωστη η πρόθεση των «ερυθρόλευκων» να αποκτήσουν βασικό φορ (ακόμη και χτες φάνηκε η ανάγκη…), ενώ επίσης έχει κατ’ επανάληψη τονιστεί η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς για έναν ακόμη εξτρέμ.

Η «μαγιά» των 10 εκατ. ευρώ, αλλά και η συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, διευκολύνει το έργο και την αναζήτηση των «ερυθρόλευκων». Παρά τα όσα έχουν γραφτεί, το μόνο όνομα που πρέπει να κρατήσουμε ως έχον θετική υπόσταση είναι αυτό του Φακούντο Φερέιρα για την κορυφή της επίθεσης (παρότι στις πρώτες διερευνητικής κρούσεις δεν υπήρξε έδαφος για συνέχεια στις συζητήσεις).

Πλέον όμως, αν αποφασιστεί κίνηση για «παίκτη που θα κάνει τη διαφορά», υπάρχει το απαραίτητο χρηματικό πλεονάσμα τουλάχιστον για να επιδιωχθεί. Ακόμη και περιπτώσεις που μέχρι χτες, πριν τη σέντρα του ματς με τη Μίλαν, φάνταζαν (οικονομικά) αδύνατες. Τώρα, ίσως να έχουν γίνει… δυνατές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μυθικός Αλέφαντος: «Κανονικά πρέπει να μην κατέβει απ’ το αεροπλάνο - Πού πας με τέτοια μπούτια ρε;»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags