Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος - Μάριος Σιαμπάνης: Κοντά στους Πράσινους ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ
| 2018-12-24 17:53:00

«Σκάει» και δεύτερη μεταγραφή μετά τον Αρμενάκα – Κλείνει Σουπερλιγκάτο άσο, εκεί ψάχνει και… μπαμ!

του Νίκου Στεργίου
«Σκάει» και δεύτερη μεταγραφή μετά τον Αρμενάκα – Κλείνει Σουπερλιγκάτο άσο, εκεί ψάχνει και… μπαμ!

Πληρώνει ο Αλαφούζος για κίνηση σε θέση-έκπληξη.

Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος - Μάριος Σιαμπάνης: Ήταν 50-50. Κυριολεκτικά. Ηρθε, δοκιμάστηκε αρκετά, τον είδαν Νταμπίζας – Δώνης. Η αλήθεια είναι πως και τώρα, δεν θεωρούν πως ο Αρμενάκας είναι καλύτερος από όσους υπάρχουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Θεωρούν όμως πως το νεαρό της ηλικίας του, η τεχνική και η ταχύτητα του είναι μαγιά πολύτιμη, που στο «εργαστήριο» του Παναθηναϊκού μπορεί να δουλευτούν, να εξελιχτούν και σιγά σιγά, να προστεθούν τακτική παιδεία (που λείπει αισθητά από τον ομογενή μεσοεπιθετικό) και επαγγελματισμός, που κακά τα ψέματα, ο Αρμενάκας ως τώρα δεν είχε στην μικρή του ποδοσφαιρική καριέρα.
 

Αυτοί ήταν οι λόγοι που αποφασίστηκε τελικά να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε συμφωνία με τον Αρμενάκα. Η μετακόμιση του δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, αφού μένει μια (μικρή ελπίζουν στους «πράσινους») διαπραγμάτευση σχετικά με τα τροφεία που δικαιούται η προηγούμενη ομάδα του Αρμενάκα, η Ουντινέζε (ποσό ελάχιστο), με τον Νταμπίζα να προσπαθεί να πετύχει την καταβολή του σε δόσεις.

Η συγκεκριμένη λοιπόν θα είναι η – αναμενόμενη και προαναγγελθείσα – πρώτη προσθήκη του «τριφυλλιού» στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Δεν θα είναι η μόνη όμως. Από τον sportdog έχετε πληροφορηθεί την ουσιαστικά προφορική συμφωνία που έχει ο Παναθηναϊκός με τον 18χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Μάριο Σιαμπάνη και το μόνο που ουσιαστικά απομένει να διευθετηθεί είναι το πότε ο διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες κίπερ θα ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού (αν δηλαδή επιτευχθεί συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για άμεση μετακόμιση του ή αν θα έρθει το καλοκαίρι ως ελεύθερος).

Πέραν όμως της συγκεκριμένης, το sportdog σας έχει προϊδεάσει – και επιμένει – πως ο Νταμπίζας έχει στα σκαριά λύση για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού (λύση ανάλογη… Χατζηθεοδωρίδη), αλλά και σε περίπτωση που ο Γιάννης Αλαφούζος εγκρίνει ένα μικρό ποσό για μια προσθήκη, τότε δεν αποκλείεται να γίνει και μια κίνηση για τον μοναδικό ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών που δικαιούται να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βόμβες Αλέφαντου που θα ταράξουν το ποδόσφαιρο: «Εσύ τελείωσες - Δεν κάνεις για μεγάλη μπάλα πια»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags