Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Ψάχνει μεταγραφή για να καλύψει το κενό του Σουηδού ο Δικέφαλος
| 2018-12-24 20:00:00

Φουλάρει για το… μπαμ του Γενάρη ο ΠΑΟΚ - Ο Βραζιλιάνος που ξεχώρισαν - Πόσα δίνει ο Ιβάν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φουλάρει για το… μπαμ του Γενάρη ο ΠΑΟΚ - Ο Βραζιλιάνος που ξεχώρισαν - Πόσα δίνει ο Ιβάν!

Το sportdog.gr αποκαλύπτει τη μεταγραφική λίστα των Θεσσαλονικιών.

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Δεδομένο πλέον πως η βασική προτεραιότητα εν όψει της επικείμενης μεταγραφικής περιόδου για τον ΠΑΟΚ είναι η κάλυψη της απουσίας του τραυματία Πόντους Βέρνμπλουμ.



Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αναζητούν ποδοσφαιριστή για να πλαισιώσει την (πλέον) τριάδα στο κέντρο τους (Μαουρίτσιο, Κάνιας, Σάκχοφ), κάτι που γίνεται ακόμη περισσότερο επιβεβλημένο αν αναλογιστεί κανείς πως οι δύο εξ αυτής (Κάνιας, Σάκχοφ) από Πρωτοχρονιά θα είναι ελεύθεροι να υπογράψουν όπου θέλουν, αφού δεν έχουν – ακόμη – συμφωνήσει σε ανανέωση των συμβολαίων τους.

Λογικό είναι τη δεδομένη στιγμή να προτείνονται και να εξετάζονται αρκετοί ποδοσφαιριστές που να καλύπτουν τα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου.  Το sportdog σας έχει ενημερώσει έγκαιρα για τον Βραζιλιάνο Σίλας, που αγωνίζεται στην ουκρανική Ζόρια, δεδομένα όμως δεν είναι η μόνη περίπτωση που τσεκάρεται από τους ανθρώπους του «δικεφάλου του Βορρά».

Και το έξτρα στοιχείο σε αυτήν την αναζήτηση, πέραν του ηλικιακού κριτηρίου που πλέον έχει τεθεί ψηλά στη λίστα των χαρακτηριστικών για κάθε προσθήκη του ΠΑΟΚ (στόχος η ανανέωση γαρ…) είναι πως οι πρωτοπόροι της Superleague δεν έχουν διάθεση (ή ευχέρεια, ελέω των εκκρεμοτήτων που έχουν με το Financial Fair Play) να κάνουν μια ιδιαίτερα δαπανηρή κίνηση. Όπως εκτιμάται, το ποσό που είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν για να αποκτήσουν τον «εκλεκτό» τους δύσκολα, πολύ δύσκολα θα φτάσει σε επταψήφιο νούμερο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελή ανατροπή στον ΠΑΟΚ με τον... τελειωμένο - Δε μασάει ο Λουτσέσκου - Τα σκάει ο Ιβάν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags