Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φράνκο Σολδάνο: «Κλεισμένος» ο Αργεντινός φορ - Πότε έρχεται Ελλάδα
| 2018-12-29 09:40:00

Έτσι «φτιάχνει» τους Ολυμπιακούς ο Μαρινάκης - «Κλεισμένος» ο... φονιάς - Πότε έρχεται Ελλάδα

του Παναγιώτη Νικολάου
Έτσι «φτιάχνει» τους Ολυμπιακούς ο Μαρινάκης - «Κλεισμένος» ο... φονιάς - Πότε έρχεται Ελλάδα

Χοντρό παιχνίδι για το μεγάλο «μπαμ». Αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

Ολυμπιακός - Φράνκο Σολδάνο: Βουίζει λοιπόν η Αργεντινή πως πιάνει λιμάνι ο Φράνκο Σολδάνο. Το χτεσινό δημοσιεύματα τοπικής εφημερίδας στη χώρα της Νότιας Αμερικής, με το οποίο γίνεται λόγος για αλλαγή στάσης της Ουνιόν Σάντα Φε, ήταν αυτό που έβαλε «φωτιά».

Σύμφωνα με αυτό, η διοίκηση του αργεντίνικου συλλόγου, μετά τη δημοσιοποίηση εκ μέρους του Ολυμπιακού για αποχώρηση από τις διαπραγματεύσεις λόγω των συνεχών αυξήσεων των απαιτήσεων της άλλης πλευράς, αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να δεχτεί, ξανά, τα αρχικά συμφωνηθέντα.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι και χτες το βράδυ, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν σχετική ενημέρωση. Και μάλιστα, ακόμη και οι αναφορές που θέλουν τον ίδιο τον Σολδάνο να πιέζει, δεν είναι απολύτως… ακριβείς. Εξηγούμαστε. Ο 24χρονος επιθετικός, θέλει Ολυμπιακό. Αν δεν ήθελε, δεν θα έμπαιναν ποτέ οι «ερυθρόλευκοι» στην διεκδίκηση του με τόσο ανταγωνισμό για την υπογραφή του.

Είναι απόλυτα «ελεγχόμενος», ωστόσο ο ίδιος κόντρα σε όσα αναφέρονται τις τελευταίες μέρες δεν θέλει να φύγει χωρίς η Ουνιόν να καρπωθεί ούτε ευρώ. Και αυτό για το οποίο πιέζει είναι να κάνει δεκτή η διοίκηση της ομάδας του τώρα την πρόταση του Ολυμπιακού. Αυτό το έχει ξεκαθαρίσει και στους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» και προς αυτήν την κατεύθυνση κινούνται τα πάντα αναφορικά και με την στάση του Ολυμπιακού.

Το χτεσινό δημοσίευμα στην Αργεντινή ήταν μια ένδειξη πως τα πράγματα κινούνται προς την επιθυμητή για τον Σολδάδο (και τον Ολυμπιακό) κατεύθυνση. Αν και εφόσον επιβεβαιωθεί εμπράκτως -στον Ολυμπιακό δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στα λόγια και στις πράξεις των ανθρώπων της Ουνιόν- τότε, ο Αργεντινός επιθετικός θα έρθει από τώρα στον Πειραιά, λύνοντας το θέμα της ενίσχυσης στην επιθετική γραμμή.

Αν όχι και αν αυτό το όχι είναι οριστικό και αμετάκλητο, τότε και μόνο τότε θα μπουν οι δυο πλευρές (Ολυμπιακός - Σολδάνο) στη διαδικασία συζητήσεων προκειμένου να συμφωνήσουν από τώρα για το καλοκαίρι. Και αυτό γιατί, επαναλαμβάνουμε, ο Σολδάνο σέβεται την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και δεν θέλει να αποχωρήσει χωρίς να τη βοηθήσει οικονομικά (κάτι που έχει απόλυτη ανάγκη).

Πρώτιστα λοιπόν, αυτό για το οποίο πιέζει είναι για ένα deal τώρα. Αν αυτή η προοπτική οριστικοποιηθεί πως δεν υφίσταται (κάτι που δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα), τότε θα συζητήσει για το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση όμως και για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις, ο Σολδάνο παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό και απόλυτα κοντρολαρισμένη (από πλευράς «ερυθρόλευκων») περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο «δώρο» στον Ολυμπιακό - Του... χαρίζουν τον παικταρά - Δεν το περίμενε κανείς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags