Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ανδρέας Γιαννιώτης: Γι’ αυτό τον «τελειώνουν» - Ψάχνει διάδοχο ο Μαρτίνς - «Αρπαγμένος» ο παίκτης
| 2019-01-05 11:07:00

Γι’ αυτό τον «τελειώνουν» - Ψάχνει διάδοχο ο Μαρτίνς - «Αρπαγμένος» ο παίκτης - Φοβερά πράγματα

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό τον «τελειώνουν» - Ψάχνει διάδοχο ο Μαρτίνς - «Αρπαγμένος» ο παίκτης - Φοβερά πράγματα

Απρόσμενη εξέλιξη στο λιμάνι με Έλληνα άσο. Χοντρό παρασκήνιο.

Ολυμπιακός - Ανδρέας Γιαννιώτης: Χρειάστηκε να περάσουν πέντε μέρες απουσίας του Ανδρέα Γιαννιώτη από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού προκειμένου να δημοσιοποιηθεί η πραγματικότητα που θέλει τον διεθνή Ελληνα τερματοφύλακα να είναι εκτός πλάνων των «ερυθρόλευκων». Με ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών το sportdog σας είχε… προϊδεάσει για τη συγκεκριμένη έκβαση, από χτες πλέον, είναι κοινό μυστικό πως οι δρόμοι του 24χρονου γκολκίπερ και του Ολυμπιακού μοιάζουν να έχουν πάρει δρόμο… διαζυγίου.

Εύλογα, η πλευρά του Γιαννιώτη δεν θέλει την επέκταση του συμβολαίου του, αφού θεωρεί πως από την στιγμή που επέστρεψε στο Ρέντη το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να είναι αυτός ο βασικός και πλέον κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, είναι σε μια ηλικία και καμπή καριέρας που ρόλος αναπληρωματικού δεν θα του έκανε καλό.

Ανάλογα και η πλευρά των «ερυθρόλευκων» έχοντας βρει βασικό πορτιέρο στο πρόσωπο του Ζοσέ Σα και επιδιώκοντας πλέον να τον κάνουν δικό τους καταβάλλοντας τη ρήτρα αγοράς του στην Πόρτο, είναι λογικό να μην μπορούν να υπολογίσουν σε ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν θέλει να ανανεώσει.

Πού οδηγούμαστε λοιπόν; Στο… προφανές ισχύον, πως δηλαδή ο Γιαννιώτης τη δεδομένη στιγμή δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και πως εκ των πραγμάτων, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν έναν τερματοφύλακα για αναπληρωματικό του Σα. Πολύ νωρίς να εκτιμηθεί που στοχεύει ο Ολυμπιακός, σήμερα αναφέρονται στον Τύπο τα ονόματα των Κουέστα (Αρης) και Κότνικ (Πανιώνιος) ως υποψήφιοι στόχοι, χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια ιδιαίτερη προεργασία, ενώ δεδομένα ο Πέδρο Μαρτίνς τσεκάρει και την αγορά της πατρίδας του (από την οποία το καλοκαίρι, πριν το deal με τον Σα είχε προτείνει δύο τερματοφύλακες, προοριζόμενοι οι συγκεκριμένοι για ρόλο αναπληρωματικού τότε).

Συμπερασματικά, όπως είναι τα πράγματα, Γιαννιώτης είναι εκτός πλάνων και ο Ολυμπιακός ψάχνει τον αντικαταστατή του. Σχεδόν με βεβαιότητα η συγκεκριμένη εξέλιξη, το «σχεδόν» το κρατάμε επειδή σε μια διαπραγμάτευση, ανεξαρτήτως της τροπής που αυτή φαίνεται πως παίρνει, πάντα υπάρχει χώρος για ανατροπές (έστω και αν στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτός ο χώρος είναι μικρός).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags