Facebook Pixel Χασάν Κόκα – Ολυμπιακός: Φεύγει ο Αιγύπτιος, πανηγυρίζει ο Μαρτίνς!
| 2019-01-08 22:14:00

Γι’ αυτό τον «τελειώνει» ο Ολυμπιακός - Έγινε ανατροπή - Πανηγυρίζει ο Μαρτίνς - Τριπλέτα-φωτιά

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό τον «τελειώνει» ο Ολυμπιακός - Έγινε ανατροπή - Πανηγυρίζει ο Μαρτίνς - Τριπλέτα-φωτιά

Όλα τούμπα με ξένο άσο. Τι αποκάλυψε. Πότε φεύγει.

Χασάν Κόκα – Ολυμπιακός: Επιστροφή στην Πορτογαλία προανήγγειλε με δηλώσεις του στα εκεί media ο Χασάν Κόκα.

Ο Αιγύπτιος στράικερ του Ολυμπιακού παραδέχτηκε τις δυσκολίες που έχει βιώσει στην μέχρι στιγμής θητεία του στους «ερυθρόλευκους», κυρίως λόγω των αρκετών τραυματισμών, προεξοφλώντας πως δεν πρόκειται να γίνει χρήση της option αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιο του από τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν και έτσι θα επιστρέψει στην Μπράγκα.

Κάτι που ίσως να συνέβαινε και άμεσα (και ακόμη υπάρχουν και σκέψεις περί τούτου στο λιμάνι), αφού κανείς στον Ολυμπιακό δεν είναι ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής εικόνα και σταθερότητα του διεθνή Αιγύπτιου στράικερ.

Ωστόσο, το βεβαρυμένο υπόλοιπο της σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι μέσα και στα τρία αγωνιστικά τους μέτωπα, ουσιαστικά περιόρισε σημαντικά την (ισχυρή πριν 1-1,5 μήνα) τάση για άμεση αποχώρηση του Χασάν, αφού κρίθηκε πως… όσοι περισσότεροι στο οπλοστάσιο του Πέδρο Μαρτίνς, τόσο το καλύτερο. Ειδικά από την στιγμή που πάντα υπάρχουν οι αμφιβολίες αναφορικά με την ταχύτητα της προσαρμογής του νιόφερτου, Φράνκο Σολδάνο.

Τάση που φυσικά δεν βρίσκει αντίθετο τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος πάντως, κόντρα στη φημολογία ούτε το καλοκαίρι εισηγήθηκε την απόκτηση του Χασάν ούτε και τώρα είναι αυτός που τον κρατάει. Απλώς, όπως κάθε τεχνικός, έτσι κι αυτός, θέλει να έχει τις καλύτερες (και προφανώς περισσότερες) επιλογές στη διάθεση του και σίγουρα μια τριάδα αποτελούμε από τους Σολδάνο, Χασάν και Γκερέρο είναι σαφώς καλύτερη από την αντίστοιχη του πρώτου μισού της σεζόν (Γκερέρο, Χασάν, Μάνος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξέλιξη-έκπληξη στον Ολυμπιακό - Φεύγει και δεύτερος από το Λιμάνι - Γιατί τον... διώχνει ο Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags