Facebook Pixel ΑΕΚ: «Παίζει» τη θέση του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ουζουνίδης
| 2019-01-10 18:50:00

«Τσουνάμι» στην ΑΕΚ - Γι’ αυτό τον «τελειώνει» ο Τίγρης - Πότε φεύγει - Τι έκανε

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Τσουνάμι» στην ΑΕΚ - Γι’ αυτό τον «τελειώνει» ο Τίγρης - Πότε φεύγει - Τι έκανε

Επιβεβαίωση sportdog για τον... τελειωμένο. Τρελαμένος ο κόσμος.

ΑΕΚ: Με τον ίδιο τρόπο που έκλεισε το 2018 στην ΑΕΚ, με τον ίδιο ξεκίνησε το 2019. Με προπονητική δηλαδή αβεβαιότητα. Η ισοπαλία και κυρίως η απογοητευτική εικόνα των πρωταθλητών στο αγωνιστικό τους ποδαρικό στη νέα χρονιά, στο ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό στην Κρήτη, έχει φέρει ξανά τον Μαρίνο Ουζουνίδη με την πλάτη στον τοίχο.

Δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο δίμηνο που συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεδομένα όμως δεν είναι και μια κατάσταση η οποία δείχνει να ξεπερνιέται, είτε με τα δημοσιεύματα και τις διαρροές της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της διακοπής περί δεύτερης ευκαιρίας στον Ελληνα τεχνικό ούτε καν με τις νωρίτερες εξαγγελίες του ισχυρού άνδρα της Ενωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη πως ο Ουζουνίδης θα είναι στον πάγκο τουλάχιστον ως το καλοκαίρι.

Ο κόσμος δεν πείθεται και τον πείθει πλέον ο Ουζουνίδης, η κριτική προς το μέρος του έχει… ταβανιάσει, τα αποδυτήρια δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση ως προς τον έλεγχο τους από τον προπονητή των πρωταθλητών και εφόσον ο «καθρέφτης», η εικόνα δηλαδή και της ομάδας στο γήπεδο δεν μοιάζει να βελτιώνεται, η κατάσταση φτάνει στο… μη παρέκει. Και αυτό μπορεί να συγκεκριμενοποιηθεί στο ματς της ερχόμενης Δευτέρας στα Γιάννινα.

Ξεκάθαρα, χωρίς να κρύβεται, αυτό που βγαίνει από το διοικητήριο της ΑΕΚ είναι πως ο Ουζουνίδης εκεί παίζει (εκ νέου) την καρέκλα του. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, δεδομένα θα δημιουργηθεί θέμα αναφορικά με την παραμονή του, χωρίς τίποτα να μπορεί να την εγγυηθεί. Αν και υπάρχουν πολλοί που προεξοφλούν πως ακόμη και με νίκη να επιστρέψει η ΑΕΚ, το συνεχές πρεσάρισμα και καθεστώς πίεσης στον Ελληνα προπονητή, ο οποίος θα βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος σε κάθε ματς, είναι μια λογική που δεν μπορεί να μακροημερεύσει. Κοινώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει από τον sportdog εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες, ο Ουζουνίδης είναι «τελειωμένος». Το μόνο που απομένει να μάθουμε είναι το πότε θα «υπογραφτεί» το επίσημο τέλος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις-φωτιά στην ΑΕΚ - «Ρουκέτα» στον Ουζουνίδη - Αποκάλυψη-βόμβα - Έρχεται ο Χιμένεθ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags