Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης - Γιάννης Φετφατζίδης: Δύσκολη η περίπτωση του Έλληνα άσου για τους Θεσσαλονικείς
| 2019-01-17 21:35:00

«Βράζουν» οι οπαδοί για Φετφατζίδη - Το ξανασκέφτεται ο πρόεδρος - Πολλά τα λεφτά - Τρελό παρασκήνιο

του Παναγιώτη Νικολάου
«Βράζουν» οι οπαδοί για Φετφατζίδη - Το ξανασκέφτεται ο πρόεδρος - Πολλά τα λεφτά - Τρελό παρασκήνιο

Τι κάνει πρώην «πράσινος». Ανάβουν φωτιές; Δε βγαίνουν τα κουκιά...

Ολυμπιακός - Άρης - Γιάννης Φετφατζίδης: Ο σοβαρός τραυματισμός του Μπρούνο Γκάμα δημιούργησε μια έξτρα ανάγκη στο μεταγραφικό παζάρι για τον Αρη. Την απόκτηση δηλαδή ενός εξτρέμ. Τα σενάρια των τελευταίων ημέρων θέλουν τους «κίτρινους» να προσπαθούν για τον Γιάννη Φετφατζίδη. Δεδομένα ο «Φέτφα»… περισσεύει πλέον στον Ολυμπιακό, αυτό όμως δεν τον καθιστά εφικτή περίπτωση για τον Αρη.

Και εξηγούμαστε. Το εναπομείναν συμβόλαιο του Ελληνα μεσοεπιθετικού με τους «ερυθρόλευκους» θα του αποφέρει περίπου 200.000 ευρώ. Ποσό που είναι απαγορευτικό για τα οικονομικά δεδομένα του Αρη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από τη Θεσσαλονίκη, ο Αρης έχει βγει στην αγορά έχοντας… ταβάνι τις 80.000 για το υπόλοιπο της σεζόν. Και αυτό μάλιστα, την ώρα που αναζητά παίκτες και σε άλλες θέσεις (στόπερ, χαφ, ακόμη και φορ).

Οπότε, εύλογα συνάγεται πως, κατά το κοινώς λεγόμενο, τα κουκιά για τον Φετφατζίδη, δεν βγαίνουν. Και αυτό παρότι η σχέση του «Φέτφα» με τον νυν τεχνικό διευθυντή του Αρη, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο είναι εξαιρετική, αφού τον είχε μάνατζερ στις μεταγραφές που έκανε σε Τζένοα και Αλ Αχλί, αυτό όμως δεν φτάνει για να προχωρήσει η συγκεκριμένη κίνηση. Τουλάχιστον όχι με τα δεδομένα και τις συνθήκες που γνωρίζουμε.

Και συν τοις άλλοις και το κλίμα στον κόσμο των «κιτρίνων» από την συγκεκριμένη σεναριολογία δεν είναι θετικό, κάτι που ξέρει να αφουγκράζεται ο μεγαλομέτοχος Θόδωρος Καρυπίδης,  ο οποίος πάντα στις αποφάσεις του λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψην του τις αντιδράσεις του κόσμου. Και στο συγκεκριμένο, αυτές είναι τουλάχιστον… επιφυλακτικές, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του Αρη δεν θέλει οποιαδήποτε σύνδεση με παίκτη του Ολυμπιακού. Πόσο μάλλον από την στιγμή που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το ακριβές ιδιοκτησιακό καθεστώς του καλοκαιρινού αποκτήματος από τους «ερυθρόλευκους», τον Μανώλη Σιώπη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Άρης; Χτυπάει μεταγραφάρα ο Φετφατζίδης και κλείνει στόματα - Διάβασε να μείνεις κάγκελο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags