Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ανδρέας Γιαννιώτης: «Χαμός» στο λιμάνι - Ραντεβού με Τζόρτζεβιτς - Πέφτουν οι υπογραφές;
| 2019-01-21 14:00:00

«Χαμός» με Έλληνα άσο στο λιμάνι - Ραντεβού με top όνομα - Όλοι ψάχνονται - Υπογραφές και... άκυρο;

του Παναγιώτη Νικολάου
«Χαμός» με Έλληνα άσο στο λιμάνι - Ραντεβού με top όνομα - Όλοι ψάχνονται - Υπογραφές και... άκυρο;

Φούντωσαν τα σενάρια για τη μεγάλη ανατροπή. Χοντρό παιχνίδι...

Ολυμπιακός - Ανδρέας Γιαννιώτης: Υπήρχε ως φήμη στα μέσα της περασμένης εβδομάδας. Δημιουργήθηκε, συντηρήθηκε και αναπτύχθηκε από ένα ποστάρισμα του Πρέντραγκ Τζόρζτεβιτς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Σέρβο μάνατζερ να δείχνει πως περνάει τις πύλες του γραφείου του Ολυμπιακού. Ο λόγος, προφανώς συγκεκριμένος: το σίριαλ με το μέλλον του πελάτη του «Τζόλε», Ανδρέα Γιαννιώτη.

Από αυτό λοιπόν, προκλήθηκε φημολογία περί προσπάθειας των δύο πλευρών να γεφυρώσουν τις διαφορές τους και ο διεθνής Ελληνας τερματοφύλακας να ανανεώσει το συμβόλαιο του παραμένοντα στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Και παράλληλα, λύνοντας και ένα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, αφού πέραν της απαραίτητης (αν τελικά δεν βρεθεί η «χρυσή» τομή) αντικατάστασης του (Λοντίγκιν και Γιακούποβιτς εξακολουθούν να φιγουράρουν στην ρεπορταζιακή καθημερινότητα, από το sportdog έχετε ενημερωθεί πως αμφότερες είναι πανάκριβες περιπτώσεις για τερματοφύλακα ο οποίος θα προορίζεται για αναπληρωματικός), οι Πειραιώτες θα είχαν σοβαρό δίλημμα αναφορικά με τις αλλαγές που δικαιούνται στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για τη συνέχεια τους στο Γιουρόπα Λιγκ (σ.σ. τρεις συνολικά, έχουν ήδη αποκτηθεί Σολδάνο, Μασούρας, ο Ντίας έρχεται, οπότε μια προσθήκη γκολκίπερ θα υποχρέωνε σε «κόψιμο» ενός εκ των προηγούμενων, την ώρα που παραμένει ανοιχτό το θέμα αποχώρησης -και προφανώς αντικατάστασης- του Μιράντα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει διπλό «μπαμ» στον Ολυμπιακό - Έρχονται άμεσα δύο παίκτες για την επίθεση - Διαβάστε ονόματα

Το τι ακριβώς έγινε στη συγκεκριμένη συνάντηση, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Τόσο ο Τζόρτζεβιτς όσο και ο Γιαννιώτης ήταν… σφίγγες τις μέρες που προηγήθηκαν, ενώ και από τον Ολυμπιακό τηρούνται (και δικαιολογημένα) χαμηλοί τόνοι, αφού μιλάμε για μια ανοιχτή διαπραγμάτευση (αν και εφόσον γίνεται), με το βασικό της ζήτημα να μην είναι το οικονομικό, αλλά ο ρόλος που θα έχει ο Ελληνας τερματοφύλακας, ο οποίος επέστρεψε το καλοκαίρι με λογική να είναι ο βασικός και πλέον, ξεκάθαρα, έχει υποβιβαστεί σε αναπληρωματικό, χωρίς η -επιδιωκόμενη εκ μέρους των «ερυθρόλευκων» πρόθεση για αγορά των δικαιωμάτων του Ζοσέ Σα- να του αλλάζει, προφανώς, το στάτους.

Σε κάθε περίπτωση, πολύ δεν πρόκειται να κρατήσει αυτή η ιστορία, αφού δεδομένα αν ο παίκτης δεν αλλάξει στάση, τότε οι Πειραιώτες θα είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν, μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου,  στην αντικατάστασή του.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags