Facebook Pixel ΑΕΛ - Τζιανλούκα Φέστα: Απάντησε στην δήλωση Κούγια ο Φέστα: «Ποτέ τόσο γρήγορη κριτική»!
| 2019-01-30 22:20:00

Απάντησε στην δήλωση Κούγια ο Φέστα: «Ποτέ τόσο γρήγορη κριτική»!

Sportdog Team
Απάντησε στην δήλωση Κούγια ο Φέστα: «Ποτέ τόσο γρήγορη κριτική»!

Ο Ιταλός κόουτς έδωσε την δική του απάντηση μετά το 4-0 από τον Ολυμπιακό.

ΑΕΛ - Τζιανλούκα Φέστα: Ο τεχνικός της ΑΕΛ τοποθετήθηκε για την προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια μετά το 4-0 από τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι ο ισχυρός άνδρας των "βυσσινί" είναι ένας άνδρας με πάθος και παρορμητισμό και ότι δεν έχει ξαναδεχθεί ποτέ στην καριέρα του τόσο γρήγορη κριτική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φέστα για:
 
Το ματς με τον Ολυμπιακό:
Γειά σας (σ.σ. στα ελληνικά). Φυσικά το να χάνεις με 4-0 δεν είναι καλό για κανέναν στην ομάδα. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην ομάδα και ενώ ερχόμασταν από δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι από τα ματς που είσαι υποχρεωμένος να κερδίσεις. Πρέπει να επικεντρωθούμε για την Κυριακή και να κερδίσουμε. Να ηρεμήσουν οι παίκτες. Είχαμε μεγάλο ταξίδι ακόμα και 20 ώρες. Πήγαμε Τρίπολη, γυρίσαμε Λάρισα και μετά Αθήνα. Ήταν δύσκολη εβδομάδα.


 
Την δήλωση του κ. Κούγια για εκείνον: Εναντίον μου; (σ.σ. χαμόγελα). Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Ο κ. Κούγιας είναι άνθρωπος με πάθος και παρορμητισμό. Εγώ κάνω την δουλειά μου. Ο κ. Κούγιας αποφασίζει. Δέχομαι την κριτική. Δεν είχα ποτέ τόσο γρήγορη κριτική. Έχουμε καλές σχέσεις με τον κ. Κούγια. Κάποιος φορές φωνάζει. Άλλες φωνάζει εγώ. Πάντα θα δίνω το 110%. Ποδόσφαιρο είναι και όλα μπορούν να συμβούν και να αλλάξουν.
 
Την αλλαγή σχηματισμού και τον στόχο της Ευρώπης σύμφωνα με τον Κούγια: Όχι δεν έπρεπε να αλλάξω σχήμα νωρίτερα. Το έχω εξηγήσει. Αυτήν την στιγμή προτιμάω να κοιτάω προς τα πίσω. Υπάρχουν ομάδες που είναι κοντά μας. Πρώτα να είμαστε σε ασφαλή θέση και μετά μπορούμε να δούμε τα πάντα ή για Ευρώπη.  Σε όλα πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Δεν σημαίνει όταν κερδίζεις ότι πας Champions League και όταν χάνεις ότι πέφτεις.


 
Την έλλειψη πιο καλής αντίδρασης της ΑΕΛ σε σχέση με προηγούμενους αγώνες: Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια με Παναθηναϊκό και είχαμε και αποβολές και προβλήματα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και ακόμα και φουλ ομάδα να είχαμε είναι καλύτερος από εμάς ο Ολυμπιακός.
 
Τα γρήγορα γκολ που δέχθηκε η ομάδα: Είναι πρόβλημα και με Αστέρα και με Παναθηναϊκό είχαμε γκολ που δεχθήκαμε γρήγορα. Κάτι σίγουρα είναι λάθος στην διαχείρισή μας. Θα μιλήσουμε με τους παίκτες και ελπίζουμε να μην συμβεί.
 
Την άμυνα της ΑΕΛ: Φυσικά και είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε πράγματα. Υπάρχουν και τακτικά λάθη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags