Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Πελέ μέσω... Ολιβέιρα!
| 2019-02-01 20:10:00

Κι όμως, έκανε μεταγραφάρα ο Μαρινάκης: Στα κόκκινα χαφ των 10 «μυρίων» - Τον «έστειλε» ο Ολιβέιρα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κι όμως, έκανε μεταγραφάρα ο Μαρινάκης: Στα κόκκινα χαφ των 10 «μυρίων» - Τον «έστειλε» ο Ολιβέιρα!

Τρελό παρασκήνιο με στόχο του ΠΑΟΚ. Πώς έγινε το deal;

Δανεικό πήρε η Νότιγχαμ Φόρεστ τον Πελέ, τον αφρικανό αμυντικό μέσο από τη Μονακό, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Κατά κάποιο τρόπο συνεπώς, ο Πελέ συνεχίζει το «φλερτ» του με την Ελλάδα. Ελληνικών συμφερόντων γαρ ο αγγλικός σύλλογος, αποτέλεσε και το πρώτο του που τελικά… οδηγήθηκε σε «γάμο».

Βλέπετε, λίγες μέρες πριν την οριστικοποίηση της συμφωνίας για την παραχώρηση του από τους Μονεγάσκους, ο Πελέ βρίσκονταν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Κάτι όμως το πολύ ψηλό του συμβόλαιο (ακόμη και για τα δεδομένα του Δικεφάλου), κάτι η επιθυμία του να παραμείνει στη «βιτρίνα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μετακομίζοντας στην Τσάμπιονσιπ και κάτι η ευκαιρία που προέκυψε με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν επέτρεψαν την εντατικοποίηση των συζητήσεων των δύο πλευρών.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί, πώς πέρυσι, πριν καν ο Πελέ μετακομίσει στο Πριγκηπάτο (έναντι 10 εκατ. ευρώ), ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε ζητήσει στον Ολυμπιακό, έχοντας παρακολουθήσει από... πρώτο χέρι την εκπληκτική του σεζόν στη Ρίο Αβε.

Όταν όμως οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στον χορό για την απόκτηση του, η κατάσταση είχε ξεφύγει σε επίπεδα που καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί.

Πλέον όμως, με τη μετακόμιση του Πελέ στη Νότιγχαμ Φόρεστ, προφανώς και έρχεται πιο κοντά (βάσει κοινής ιδιοκτησίας) αν και εφόσον ποτέ ο Ολυμπιακός θελήσει να επιστρέψει στη διεκδίκηση του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο: «Τελειωμένος» από τώρα ο Μήτρογλου στη Γαλατά - Στον... κουβά 5 εκατομμύρια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags