Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζοσέ Ανιγκό: Έρχεται και «τρώει» κόσμο
| 2019-02-02 13:30:00

Απίθανη φήμη «ανάβει φωτιές» στον Ολυμπιακό - Έρχεται και «τρώει» κόσμο - Τρελές αλλαγές

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανη φήμη «ανάβει φωτιές» στον Ολυμπιακό - Έρχεται και «τρώει» κόσμο - Τρελές αλλαγές

Τα πάνω-κάτω ξαφνικά στο λιμάνι. Σκάνε αποχωρήσεις;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζοσέ Ανιγκό εμπλέκεται με τον Ολυμπιακό. Η καλύτερα -και γενικότερα- με ομάδες συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν έχει περάσει μήνας, όταν γαλλικά δημοσιεύματα ήθελαν τον Γάλλο ποδοσφαιράνθρωπο (πως αλλιώς να τον χαρακτηρίσουμε όταν στην καριέρα του έχει να παρουσιάσει θητείες ως προπονητής, τεχνικός διευθυντής, αρχισκάουτ κ.λπ.) να έχει συμφωνήσει με τη Νότιγχαμ Φόρεστ προκειμένου να αναλάβει υπεύθυνος scouting του αγγλικού συλλόγου.

Μέχρι στιγμής όμως, η φημολογούμενη συμφωνία δεν επιβεβαιώθηκε, δεν ανακοινώθηκε ποτέ. Μέχρι που πριν λίγες ώρες, ένας δημοσιογράφους του έγκυρου Canal+, ο Ολιβιέ Ταγιαρόν με ανάρτηση του στο twitter, τον χαρακτήρισε ως «τον νέο υπεύθυνο μεταγραφών του Ολυμπιακού για τους επόμενους έξι μήνες»!

Το αξιοσημείωτο συνίσταται πως ο Ταγιαρόν φέρεται να είναι προσωπικός φίλος του πρώην τεχνικού του Πανιωνίου, για τον οποίο πρόσφατα ταξίδεψε στο σπίτι του στο Μαρακές, γυρίζοντας διήμερο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του. Και μετά το τέλος αυτού του ντοκιμαντέρ, προέβη στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Ομολογουμένως περίεργη (τουλάχιστον) τόσο ως προς το χρονικό διάστημα της συνεργασίας των δύο πλευρών (δεν συνηθίζονται εξάμηνης διάρκειας σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους) όσο και για το timing του πόστου που φέρεται να αναλαμβάνει (υπεύθυνος μεταγραφών ενόσω αυτές δεν υφίστανται, η αγορά δηλαδή είναι κλειστή) αλλά και αυτόν καθ’ αυτόν τον ρόλο που φέρεται πάντα να αναλαμβάνει.

Υπεύθυνος μεταγραφών στους «ερυθρόλευκους» δεν υπάρχει ως τίτλος-ρόλος, αλλά σίγουρα είναι αρμοδιότητα που εμπίπτει στον ρόλο του επικεφαλής του τμήματος scouting, Φρανσουά Μοντεστό και -ευρύτερα- στον αθλητικό διευθυντή, Κριστιάν Καρεμπέ.

Το πρόσθετο «περίεργο» είναι πως και οι δύο Γάλλοι εσχάτως έχουν προσφάτως συνδεθεί με διάφορα πόστα εκτός Ολυμπιακού, με τη φημολογία να θέλει και αυτούς να κάνουν το δρομολόγιο Πειραιάς - Νότιγχαμ. Με ενδιαφέρον αναμένονται οι διευκρινίσεις που πρέπει να γίνουν εκ μέρους των «ερυθρόλευκων»… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα τραβάνε τα μαλλιά τους - Εκεί υπογράφει μεγάλος στόχος Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ - Τρελό ξενέρωμα

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags