Facebook Pixel Ατρόμητος - Γιώργος Σπανός: Έξαλλος ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-07 22:09:00

"Βόμβες" Σπανού: "Αλλοίωση αποτελέσματος, πέναλτι ένα μέτρο έξω - Αυτός φταίει, να παραιτηθεί τώρα"

Sportdog Team
"Βόμβες" Σπανού: "Αλλοίωση αποτελέσματος, πέναλτι ένα μέτρο έξω - Αυτός φταίει, να παραιτηθεί τώρα"

Έξω φρενών ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου. Ατάκες που θα συζητηθούν.

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, ήταν έξαλλος μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για παρωδία και ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος κατά της ομάδας του από τα σφυρίγματα του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Ανέφερε χαρακτηριστικά τη φάση του πέναλτι που σφυρίχθηκε υπέρ της ΑΕΚ στο 86’ και έφερε το νικητήριο γκολ της Ένωσης, αλλά και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στους Περιστεριώτες στο πρώτο ημίχρονο.

Ο κ. Σπανός κατηγόρησε τον Μέλο Περέιρα, τονίζοντας ότι ο Ατρόμητος θα ζητήσει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, την παραίτηση του Πορτογάλου αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ και των συνεργατών του.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου έκανε επίσης λόγο για «σφαγή» και για ένα πρωτάθλημα, στο οποίο ευνοούνται οι τρεις «μεγάλοι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Σπανός:

«Έρχομαι σε μια συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος ενός παιχνιδιού πρώτη φορά. Όλοι εμείς εδώ σήμερα συμμετείχαμε σε μια παρωδία, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο κ. Περέιρα και αυτοί που κλήθηκαν να κάνουν το έργο ήταν η διαιτητική τριάδα.

Έχουμε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος σε ένα ματς κυπέλλου που παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες.

Δεν μας δόθηκε πέναλτι και μετά δόθηκε ένα πέναλτι σε δήθεν ανατροπή -και αυτό συζητιέται αν ήταν ανατροπή- και αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο κ. Περέιρα που έχει άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τις ομάδες.

Πάλι δεν έβαλε ξένους διαιτητές και έτσι ήρθε η γνωστή διαιτητική τριάδα, ο… κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, ο Σιδηρόπουλος, αυτός είναι η βιτρίνα μας.

Η καραμέλα της εξυγίανσης έχει λιώσει προ πολλού. Υπάρχει ένα πρωτάθλημα όπου οι τρεις μεγάλοι προστατεύονται και οι υπόλοιποι… σφάζονται στο γόνατο!

Σαν Ατρόμητος θα ζητήσουμε σήμερα κιόλας από τον κ. Γραμμένο την παραίτηση του Περέιρα και της ΚΕΔ γιατί είναι πλήρως αποτυχημένοι στο έργο τους, όλα τα ντέρμπι παίζονται με ξένους διαιτητές.

Είναι αποκλειστικοί υπεύθυνοι της σημερινής παρωδίας, θα ζητήσουμε την παραίτησή του. Μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο! Τις τελευταίες αγωνιστικές ο Ατρόμητος έχει συνεχή αλλοίωση αποτελεσμάτων
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags