Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Αν δεν το είχε βάλει ο Βιεϊρίνια..."
| 2019-02-11 15:45:00

"Αν δεν το είχε βάλει ο Βιεϊρίνια... - Για 5 γκολ ο ΠΑΟΚ στο πρώτο - ΣΟΚ στην Τούμπα - Ξεχάστε το!"

του Γιώργου Κτενά
"Αν δεν το είχε βάλει ο Βιεϊρίνια... - Για 5 γκολ ο ΠΑΟΚ στο πρώτο - ΣΟΚ στην Τούμπα - Ξεχάστε το!"

Μεγάλες ατάκες Νίκου Βαμβακούλα στο sportdog για το ντέρμπι.

Την άποψη ότι το ντέρμπι της Τούμπας θα ήταν διαφορετικό για τον Ολυμπιακό, αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε σκοράρει τόσο νωρίς στον αγώνα, εξέφρασε με δηλώσεις του στο sportdog ο Νίκος Βαμβακούλας.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες των Ερυθρόλευκων, στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης που πλησιάζει αλλά και στο επεισόδιο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο γήπεδο του Δικέφαλου.

Τέλος, σχολίασε ότι ο ΠΑΟΚ είναι δίκαια πρωταθλητής, καθώς ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς σε ματς που δεν θα έπρεπε να το είχε κάνει. 

"Το θέμα με τον Ολυμπιακό χθες ήταν ότι δέχτηκε το γκολ νωρίς. Προφανώς όταν υπάρχουν άλλα σχέδια για να αντιμετωπίσεις μια ομάδα, όταν δέχεσαι ένα γκολ τόσο νωρίς στα ανατρέπει όλα. Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός χθες, αλλά με το γρήγορο γκολ πήρε και αέρα ο ΠΑΟΚ, που είναι καλή ομάδα, είχε και τον κόσμο του στο πλευρό του. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο: Στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να είχε κερδίσει 5-0 και, τελικά, είχε χάσει. Χθες δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ που τον αποδιοργάνωσε", ήταν το αρχικό σχόλιο του Ν. Βαμβακούλα στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την επόμενη μέρα στο Λιμάνι και πώς θα πρέπει να είναι:

"Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεχάσει αυτό το παιχνίδι, να έχει ως στόχο να διατηρήσει τη δεύτερη θέση αλλά και να πάρει αποτέλεσμα την Πέμπτη. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες, γνωρίζουν ότι όταν παίζεις μπάλα, θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα. Αλλά θα πρέπει το χθεσινό αποτέλεσμα να τελειώσει, να φύγει από το μυαλό τους. Γιατί υπάρχει το ευρωπαϊκό παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει και ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει το σοκ της Τούμπας. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που είχαμε συνηθίσει σε άλλα ματς. Αν είναι σοβαρός στην Ευρώπη, μπορεί να περάσει την Ντιναμό. Μην επαναπαυτούμε, όμως, στο γεγονός ότι εκεί δεν έχουν αγώνες λόγω χειμώνα κ.λπ. Θέλουν προσοχή".



Υπάρχει κάποιος παίκτης που διασώθηκε με την απόδοσή του χθες; Υπάρχουν λάθη που μπορούμε να εντοπίσουμε στην προσέγγιση του Μαρτίνς;

"Δεν υπήρχε διακριθείς για τον Ολυμπιακό, δεδομένου ότι το γρήγορο γκολ επηρέασε ολόκληρη την ομάδα. Δεν έπιασαν ούτε το 60% της απόδοσής τους στη συνέχεια. Όποια ομάδα κι αν ήταν στη θέση του Ολυμπιακού, θα επηρεαζόταν από ένα τόσο γρήγορο γκολ αντιπάλου. Όσον αφορά τον Μαρτίνς, δεν μπορούμε να πούμε αν έκανε λάθη. Αν δεν έμενε τόσο νωρίς πίσω στο σκορ ο Ολυμπιακός, το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Και ο Λάζαρος θα μπορούσε να είχε σκοράρει νωρίς, πριν από το γκολ του ΠΑΟΚ, και να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Αλλά αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου".

Πώς σχολιάζετε το θέμα που προέκυψε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο γήπεδο της Τούμπας; 

"Ξεκαθαρίστηκε το θέμα, μίλησε γι' αυτό και ο γιος του Σαββίδη. Στον Πειραιά συνάντησαν άριστη φιλοξενία, κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν είχε παράπονο για τη φιλοξενία. Το ποδόσφαιρο, άλλωστε, παίζεται στον αγωνιστικό χώρο και όχι πέριξ αυτού".

Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ο φετινός πρωταθλητής Ελλάδας. Θεωρείτε ότι είναι άξιος πρωταθλητής; 

"Ο ΠΑΟΚ κράτησε από την περσινή ομάδα 7-8 παίκτες, είχε κορμό. Ο Ολυμπιακός πήρε 20-22 παίκτες στις μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού και του Γενάρη. Από την περσινή ομάδα παίζει μόνο ο Ομάρ, ο Φορτούνης και ο Σισέ. Ελάχιστοι. Οι υπόλοιποι είναι καινούργιοι. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, βέβαια, ο Ολυμπιακός. Αλλά θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ δίκαια πήρε το πρωτάθλημα. Όταν δεν κερδίζεις παιχνίδια όπως εκείνο εναντίον του ΟΦΗ, όταν χάνεις έδαφος βαθμολογικά σε τέτοια ματς, πώς θα πάρεις το πρωτάθλημα;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γι’ αυτό δεν παίρνει πρωτάθλημα - Υπάρχει εξήγηση για Νάτχο-Καμαρά - Έλεος με Μαρτίνς, αστείος Σισέ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags