Facebook Pixel Παναιτωλικός – ΑΕΛ: Τρελή ματσάρα στο Αγρίνιο και χινάρι
| 2019-02-11 20:53:00

Ματσάρα για πολλά Like! - Τρέλαναν τον κόσμο Παναιτωλικός και ΑΕΛ

Sportdog Team
Ματσάρα για πολλά Like! - Τρέλαναν τον κόσμο Παναιτωλικός και ΑΕΛ

Ισόπαλη 2-2 η αναμέτρηση ύστερα από παιχνίδι με τρομερό σασπένς.

Παναιτωλικός – ΑΕΛ: Δυνατές συγκινήσεις και ανατροπή προσέφερε η αναμέτρηση του Αγρινίου.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με διάθεση να γίνει κυρίαρχος, η ΑΕΛ όμως ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο παιχνίδι με κοντινή προβολή του Ντούνιτς στο 15'. Οι Αγρινιώτες όμως εννιά λεπτά αργότερα βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ των βυσσινί, ο Μανά σέντραρε, ο Κρίστινσον δεν έκανε καλή απόκρουση, το σουτ του Μπαϊροβιτς κόπήκε από τον Μπέρτο, αλλά ο Μάζουρεκ ήταν στη συνέχεια ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0.

Οι Θεσσαλοί βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση και πίεσαν ψηλά τους γηπεδούχους. Στο 42' όμως ο Μπαϊρόβιτς σημείωσε το 2-0 για τον Παναιτωλικό, ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, αφού ο Σοηδό έφυγε από αντικανονική θέση ύστερα από την κεφαλιά του Μανά.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει και με κινητήριο μοχλό τον Ντέλετιτς άσκησε πίεση πέριξ των καρέ του Γιαννακόπουλου. Ωστόσο πολλές ατομικές προσπάθειες κόβονταν από τους αμυντικούς του Παναιτωλικού.

Στο 62' όμως το έργο άλλαξε. Ο Φατιόν με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 και στο 68' η Λάρισα κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Μπαργκάν από τον Λιάβα, με τον Φατιόν να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να φέρνει το ματς στα ίσια. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πολύ κοντά στην ολική ανατροπή στο 71', όταν ο Μούμιτς εισήλθε από δεξιά στην περιοχή και είχε καλό οπτικό πεδίο για να εκτελέσει τον Γιαννακόπουλο. Η τελική προσπάθεια του πρώτου σκόρερ της ΑΕΛ ήταν άστοχη.

Όπως καταλαβαίνετε, το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά στα εναπομείναντα λεπτά. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, οι μονομαχίες ήταν πολύ δυνατές, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους της αναμέτρησης. Έτσι παρέμεινε το 2-2 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις, με τον κόσμο να ευχαριστιέται ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, το οποίο ήταν για πολλά like.

O Παναιτωλικός πέρασε με 27 βαθμούς την Ξάνθη στην 7η θέση, ενώ η ΑΕΛ με 21 μονομαχεί με Λαμία και Αστέρα για τη 10η.

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς

Κίτρινες: Μοράρ, Λιάβας, Αμαράλ - Ακόστα, Φατιόν, Γκόλιας, Γιακιμόλβσκι

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μιχάι, Λιάβας, Μανά, Μάζουρεκ, Μπαρμπόσα, Λουσέρο (74΄ Τσιγγάρας), Αμαράλ, Γκούγκα, Άργκους (79΄ Μάλης), Μπαϊροβιτς (63΄ Μοράρ)

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Λεοζίνιο (63΄ Σικάβκα), Ακόστα (46΄ Μπαργκάν), Μπέρτος, Σεσέροβιτς, Νούνιτς (89΄ Μόρας), Φατιόν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags