Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μαζική "απόβαση" για τον αγώνα με την Ντιναμό
| 2019-02-13 18:40:00

Όλη η Ευρώπη "την πέφτει" στον Ολυμπιακό - Έρχονται να... αρπάξουν - Θα γίνει το "έλα να δεις"

του Παναγιώτη Νικολάου
Όλη η Ευρώπη "την πέφτει" στον Ολυμπιακό - Έρχονται να... αρπάξουν - Θα γίνει το "έλα να δεις"

Μαζική "απόβαση" στον Πειραιά. Διαβάστε ονοματάρες. Χαμός...

Παιχνίδι του Ολυμπιακού, ειδικά ευρωπαϊκό και το Καραϊσκάκη να μην είναι γεμάτο από scouts ευρωπαϊκών ομάδων, δεν νοείται.

Πόσο μάλλον όταν και ο αντίπαλος είναι μια ομάδα… πασαρέλα των ευρωπαϊκών γηπέδων. Ετσι λοιπόν και το αυριανό ματς των "ερυθρόλευκων" με την Ντιναμό Κιέβου θα εξελιχτεί σε... παρέλαση με αντιπροσώπους clubs να  κατακλύζουν το φαληρικό στάδιο.

Οι "γνωστοί" είναι αυτοί που έχουν επισήμως ενημερώσει τον Ολυμπιακό για την παρουσία ανθρώπου τους. Η Ντόρτμουντ, που ενδιαφέρεται για τον Καμαρά, η Τζένοα, που ενδιαφέρεται για τον Κούτρη, η Βέρντερ και η Αϊντραχτ, με διάφορους… στόχους. Πάντα όμως τα πιο ιντριγκαδόρικα είναι τα "κρυφά", αυτοί που θα έχουν παρουσία στο γήπεδο, χωρίς να τη φωνάζουν.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του sportdog, αύριο στις εξέδρες θα βρίσκονται απεσταλμένοι της Ιντερ, της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Σεβίλης, της Νιουκάστλ, της Γουέστ Χαμ, της  Μπεσίκτας, της Γαλατασαράι, της Μονακό, της Αντερλεχτ, της Φιορεντίνα, της Σπόρτινγκ και της Πόρτο.

Αυτοί είναι οι "τσεκαρισμένοι", σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι. Οι στόχοι τους; Ποικίλοι και σίγουρα όχι μόνο "ερυθρόλευκου" υποβάθρου. Σίγουρα όμως, στα κοιτάπια των scouts υπάρχουν καταγεγραμμένα πολλά ονόματα παικτών του Ολυμπιακού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είναι οριστικό: Τέλος από Ολυμπιακό - Το αποκάλυψε δημόσια - Γιατί "τα έσπασαν" - Ποιος τον "έφαγε"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags