Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ανδρέας Γιαννιώτης: Μετράει αντίστροφα ο Έλληνας τερματοφύλακας
| 2019-02-13 11:55:00

Είναι οριστικό: Τέλος από Ολυμπιακό - Το αποκάλυψε δημόσια - Γιατί "τα έσπασαν" - Ποιος τον "έφαγε"

του Παναγιώτη Νικολάου
Είναι οριστικό: Τέλος από Ολυμπιακό - Το αποκάλυψε δημόσια - Γιατί "τα έσπασαν" - Ποιος τον "έφαγε"

Θέμα χρόνου το διαζύγιο. Τι προηγήθηκε. Όλο το στόρι.

Το μέλλον του Ανδρέα Γιαννιώτη στον Ολυμπιακό είναι όπως φαίνεται με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα. Φάνηκε στη διάρκεια της περασμένης μεταγραφικής περιόδου.

Η δημοσιοποίηση του "κολλήματος" στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, η εξ αυτού περιθωριοποίησή του οδήγησαν τις δύο πλευρές στα άκρα. Αναζητήθηκε λύση, ομάδα όμως δεν βρέθηκε που να ικανοποιεί τον διεθνή τερματοφύλακα, ενώ και οι όποιες προσπάθειες γεφύρωσης των διαφορών αποδείχτηκαν άκαρπες.

Και ο λόγος, κυρίως, αγωνιστικός, αφού ο Έλληνας γκολκίπερ, ερχόμενος το περασμένο καλοκαίρι στον Πειραιά το έκανε (και τότε με βαριά καρδιά και μεγάλη σκέψη) γνωρίζοντας πως θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας των "ερυθρόλευκων", κάτι που όμως στην πορεία ανατράπηκε, με τον Ζοσέ Σα να τον προσπερνάει στην ιεραρχία.

Ιεραρχία που βάσει της πρόθεσης των Πειραιωτών να αγοράσουν τον Πορτογάλο τερματοφύλακα από την Πόρτο προφανώς δεν προβλέπονταν να αλλάξει, κάτι που έκανε τον Ανδρέα Γιαννιώτη ανένδοτο ως προς την παραμονή του ως δεύτερος τη τάξει τερματοφύλακας.

Λύση όχι μόνο δεν φαίνεται πλέον πουθενά στον ορίζοντα, αλλά πλέον είναι σαφές πως οι δυο πλευρές απλώς περιμένουν την καλοκαιρινή λήξη της συνεργασίας τους. Κάτι που δήλωσε και ο ίδιος ο Ελληνας τερματοφύλακας στη χθεσινή του βράβευση ως καλύτερου τερματοφύλακα της περασμένης σεζόν (ενόσω αγωνίζονταν στον Ατρόμητο) με τον πλέον σαφή και ξεκάθαρο τρόπο:

"Είναι στιγμές που περνάει κάθε αθλητής στην καριέρα του. Κάποια πράγματα γίνονται για καλό, ελπίζω κι αυτά που γίνονται τώρα να είναι για τον ίδιο λόγο. Εγώ θέλω να συνεχίσω να δουλεύω, να βελτιώνομαι, να κάνω αυτό που κάνω και να μείνω σε καλή κατάσταση, ώστε το καλοκαίρι να πάω κάπου αλλού", οι σχετικές του δηλώσεις, που προφανώς δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το που οδεύει η "σχέση" του με τους "ερυθρόλευκους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη "χυλόπιτα" Ολυμπιακού για Ντι Μαρία - "Όχι" σε τρελά εκατομμύρια, "ναι" σε Ντιόγκο-Λέτο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags